• -21%
BLOMUS Fuum vandkaraffel, krystal i farven Nomad.
BLOMUS krystal vandkaraffel - Fuum. Flot borddækning, i farven Nomad
Fuum krystal vandkaraffel, fra BLOMUS.
BLOMUS Fuum vandkaraffel, krystal i farven Nomad.
BLOMUS krystal vandkaraffel - Fuum. Flot borddækning, i farven Nomad
Fuum krystal vandkaraffel, fra BLOMUS.

FUUM karaffel, Nomad

BLOMUS
140-105-02

En smuk og enkel vandkaraffel fra det fine brand, BLOMUS. Karaflen er fra serien 'FUUM'. Du kan bruge denne karaffel til, at servere vand på bordet, på en finere måde, end fra en plastikflaske. Karaflen er lavet i gennemfarvet krystal og har fået den utrolig flotte grå farve, Nomad.

Du kan også servere en stor omgang gin & tonic på én gang, eller bruge karaflen til, at servere vin fra. Der er også en fin lukning til karaflen, i form af en korkprop, som er med til at give karaflen et fint, nordisk udtryk.

221,00 kr. 278,00 kr. -57,00 kr.

Beskrivelse

BLOMUS har sørget for, at du her får et super smuk karaffel. Fuum krystalglas karaflen er super fin at have stående på bordet. Du serverer altså nemt, og elegant vand til maden med denne. Du kan selvfølgelig også sagtens bruge den til, at servere rød- eller hvidvin. Eller, hvis du f.eks. har veninder ovre, så kan du servere en stor omgang sangria, eller have gjort en cocktail klar i karaflen.

Den smukke krystalglas karaffel fra BLOMUS er lavet i ét helt stykke. Der er altså ingen samlinger, nogle steder på karaflen, så du risikerer at den er svagere i stykket. Dette gør, at karaflen kan holde til mere og er langt stærkere. Karaflen kan godt tåle opvaskemaskine, da krystallet også er gennemfarvet, så det mister altså ikke farven, når det kommer i maskinen.
Glasset er lavet i Italien og er bly- og cadmium frit. Derudover, har belægningen på glasset gjort ridsefrit.

Den smukke karaffel kan indeholde 1 liter væske, den måler 9 cm i diameter og karaflen er 29 cm høj.

Produktoplysninger

Materiale
Krystal
Opvaskemaskine
Ja
Indhold
1 liter
Farve
Sand
Diameter
9 cm
Højde
29 cm

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)