Hemmelig mandelgave fra NORU

Hemmelig Mandelgave

Har du styr på mandelgaven? Hvis ikke, så kan du skabe en overraskelse for alle, inklusiv dig selv, med denne perfekte hemmelige gave. Det eneste vi kan love dig er, at gaven indeholde lækre kvalitetsvare. Vi kan også sagtens arrangere at du får en speciel gave-genre eller til en speciel målgruppe. Se hvordan du gør længere nede på siden.

NORU-ManGave
199,00 kr.
Inkl. moms

Beskrivelse

Vil du gerne overraskes med en lækker mandelgave juleaften, som du heller ikke selv ved hvad er? Så er denne gave lige noget for dig!

Vi har skabt en lækker og hemmelig mandelgave, hvor gaven fyldes med lidt af hvert fra vores fantastiske leverandører. Gaven indeholder skønne kvalitetsvarer til hverdagen og vi sørger for, at der er noget for enhver smag.

Mandelgaven pakkes pænt ind i gavepapir, så den er helt klar til at blive taget frem juleaften, samtidig med, at ingen ved hvad der er i.

Ønsker du en speciel gave-genre eller en gave til en speciel målgruppe - så læs her

Hvis du har et specifikt ønske til en gave-genre eller til en specifik målgruppe, så er du selvfølgelig velkommen til at skrive det til os. Giv os besked i kommentarfeltet når du køber gaven, så ordner vi det hele for dig. Men for at det også skal være spændende for dig, vil vi ikke afsløre præcis, hvad der er i pakken.

Produktoplysninger

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)