Lækker Hole in One® te fra Carstensens Tehandel
Hole in One® te, 500 gram fra Carstensens Tehandel
Lækker Hole in One® te fra Carstensens Tehandel
Hole in One® te, 500 gram fra Carstensens Tehandel

Hole in One® te, 500 gram

Carstensens Tehandel
87-20-56

En fantastisk urte te fra Carstensens Tehandel, der i sandhed er en ægte bestseller!
Her får du en urtete lavet på honeybush, lakridsrod og rooibos tilsat et sandt festfyrværkeri af tørrede frugter og blomster. Du får en yderst velsmagennde te, der både er fri for koffein og garvesyre. Teen kan drikkes af alle, både børn, gravide og dem der ikke kan tåle koffein.

Prøv Hole i One® teen idag, vi lover du ikke bliver skuffet!

179,00 kr.

Beskrivelse

Du skal vogte dig for kopier, når du er på jagt efter Hole in One® teen. mange har gennem tiden forsøgt at efterligne denne bedstsælgende urtete, fordi den er så populær!
Dette er dog den helt originale Hole in One® te fra Carstensens Tehandel i Aabenraa, så du kan roligt lægge denne vare i indkøbskurven.

Her får du en gudeskøn urte te med base af honeybush og roobos. Dertil er der tilsat en sand symfoni af frugter såsom æble, jordbær, kiwi og appelsin - og så er teblandingen til sidst piftet op med tørret lakridsrod, hyldeblomst og rosenblade.
Teblandingen er proppet med smag til dig der elsker urtete, og vi garanterer at du vil elske denne teblanding.

Denne te er både fri for koffein og garvesyre, og kan derfor drikkes af alle. At teen er fri for garesyre, betyder også at den kan stå og trække i næsten uendelig tid. Teen bliver nemlig ikke besk af at stå og trække, sådan som både sort, grøn og hvid te godt kan have en tendens til. Ved at lade teblandingen blive nede i tekanden opnår du blot endnu mere smag i din te.
Et godt tip er at fylde et teæg med Hole in One® te, fylde et termokrus op med helt kogende vand og så lægge teægget ned i. Du har nu en kop te der både kan holde sig varm hele dagen OG kommer til at smage af mere og mere, som tiden går.

Brygning: For at få den mest velsmagende kop te, skal du bruge 10 gram te per 1 liter vand. Og da det er en urte te du skal brygge, skal du bruge helt kogende vand (100° varmt).
Lad teen trække i mindst 8-10 minutter, men gerne længere. Vi anbefaler at du prøver at lade teblandingen blive i, hvis det er muligt. Det bliver virkelig bare en bedre og bedre kop te.

Der er 500 gram te i posen.

Find flere af de populære teer fra Carstensens Tehandel her.

Ingredienser: Grøn honeybush, lakridsrod, lemongræsgrøn rooibos, æble, rooibos, orange, hyldeblomst, rosenblade, jordbær, kiwi og aroma.

Produktoplysninger

Mærkning
Koffeinfri
Varianter
Urte te
Vægt
500 gram
Økologisk
Nej
Koffeinfri
Ja

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)