Nyd en kop skøn varm kakao med smag af mint fra Wonderful - 7 breve

Choco Mint kakao - 7 breve

Wonderful
142-30-13

Nyd en skøn kop varm kakao med One Cup Choco Mint fra Wonderful.Vi har pakket en pose til dig, med 7 breve i, så du nemt lige kan smage kakaoen

Denne lækre kakao med smag af mint er i brev, så det eneste du skal gøre, er faktisk bare at hælde kogende vand over pulveret, og så sidde i sofaen, med en serie, eller en god film og nyde din kop varm kakao.
For at gøre drikken mere cremet og lækker, så kan du sagtens tilføje varm mælk.

Beskrivelse

Lav en kop dejlig varm kakao med One Cup Choco Mint fra Wonderful. Det er hurtigt og nemt lige at lave en dejlig varm kop kakao.

Du skal blot tilføje kogende vand, eller varm mælk og så har du en dejlig kop kakao klar. Så skal du såmænd bare smide dig ind under et tæppe og bare hygge dig.
Hvis du - ligesom mig - ikke lige drikker kaffe om aftenen, og ikke lige er den største te-fan, men stadig gerne vil have noget varmt at drikke, så kan du i stedet lave denne skønne kakao og så er den jo endda med smag af mint.

Denne boks er også perfekt at have i køkkenet på kontoret.

Posens indhold hældes i glasset og derefter hælder du 1,8 dl kogende vand i (du kan eventuelt skifte lidt af vandet ud, med varm mælk).

Posen, som vi har lavet til dig indeholder 7 breve kakao på 25 gram.

Ingredienser:

Sukker, vallepulver (fra MÆLK), fedtreduceret kakaopulver (10,4%), glucose sirup, SKUMMETMÆLKSpulver, helt hærdet vegetabilsk fedt (kokos), antiklumpningsmiddel (E551, E341ii), aroma, salt, stabilisator (E340), MÆLKEprotein, emulgator (E471), farvestof (E160a)

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 1651 KJ / 390 kcal
Fedt: 4,8 g
- Heraf mættede fedtsyrer: 4,2 g
Kulhydrat: 78 g
- Heraf sukkerarter: 71 g
Protein: 6,5 g
Salt: 0,88 g

Produktoplysninger

Sukkerfri
Nej
Laktosefri
Nej
Smag
Chokolade / Mint
Farve
Brun

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)