Wonderful - Choco Caramel Sea Salt kakao - 7 breve

Choco Caramel Sea Salt kakao - 7 breve

Wonderful
142-30-15

Nyd en skøn kop varm kakao med One Cup Choco Caramel Sea Salt fra Wonderful. Vi har lavet en lille pose til dig med 7 breve kakao.

Denne lækre kakao med smag af saltkaramel er i brev, så det eneste du skal gøre, er faktisk bare at hælde kogende vand over pulveret, og så sidde i sofaen, med en serie, eller en god film og nyde din kop varm kakao.
For at gøre drikken mere cremet og lækker, så kan du sagtens tilføje varm mælk.

Beskrivelse

Lav en kop dejlig varm kakao med One Cup Choco Caramel Sea Salt fra Wonderful. Det er hurtigt og nemt lige at lave en dejlig varm kop kakao.

Du skal blot tilføje kogende vand, eller varm mælk og så har du en dejlig kop kakao klar. Så skal du såmænd bare smide dig ind under et tæppe og bare hygge dig.
Hvis du - ligesom mig - ikke lige drikker kaffe om aftenen, og ikke lige er den største te-fan, men stadig gerne vil have noget varmt at drikke, så kan du i stedet lave denne skønne kakao og så har denne kakao en lækker smag af karamel og havsalt.

Denne boks er også perfekt at have i køkkenet på kontoret.

Posens indhold hældes i glasset og derefter hælder du 1,8 dl kogende vand i (du kan eventuelt skifte lidt af vandet ud, med varm mælk).

Posen med kakao indeholder 7 breve på 25 gram.

Ingredienser:

Sukker, vallepulver (fra MÆLK), fedtreduceret kakao pulver (14%), laktose (fra MÆLK), MÆLKEprotein, havsalt (0,5%), aroma, antiklumpningsmiddel (E341ii)

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 1564 KJ / 369 kcal
Fedt: 1,9 g
- Heraf mættede fedtsyrer: 1,1 g
Kulhydrat: 78 g
- Heraf sukkerarter: 76 g
Protein: 7,2 g
Salt: 1,14 g

Produktoplysninger

Sukkerfri
Nej
Laktosefri
Nej
Smag
Chokolade / Karamel
Farve
Brun

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)