• Ny
Confetti Karaffel i rosa, blå & gul fra Anna Von Lipa

Confetti Karaffel - rosa, blå, gul

Anna von Lipa
91-105-02

En smuk og populær krystalkaraffel med ovalspots i rosa, blå og gul fra Anna von Lipa. En særlig blanding af dansk design og tjekkisk glaskunst har fremkaldt dette smukke bud på en karaffel. 

Forventet levering: 2-5 hverdage
650,00 kr. Inkl. moms

5 stjernet kundeservice 5-stjernet kundeservice

Du kan ringe til os alle hverdage mellem 9 og 16 - eller fange os på chatten helt frem til kl 22!

365 dages returret og gratis ombytning 365 dages returret og gratis ombytning

Du kan til enhver tid fortryde dit køb - og ombytning af varer klarer vi helt uden beregning

Sikker betaling Sikker betaling

Vi benytter certificeret betalingssystem, og trækker først pengene ved afsendelse af din ordre.

Beskrivelse

En smuk og mundblæst krystalkaraffel fra Anna von Lipa. Denne unikke håndlavede og meget populære confetti karaffel, er lavet i klar krystal med ovalspots. Karaflen har fået det smukke abstrakte mønster i gul, blå og rosa farve. 

Confetti karaflens design er et møde af tjekkisk glaskunst og et dansk livsglad design. Det smukke mønster er skabt ved hjælp af en speciel teknik, hvor farverne sprøjtes på glasset. Et møde mellem to kunstarter, som danner et perfekt festligt krystalkaraffel til hjemmet, som helt sikkert fanger øjet.

Da karaflen er mundblæst er hver karaffel unikt. Derfor vil farverne falde forskelligt ud karaffel for karaffel, tykkelsen kan varierer og luftbobler kan forekomme. Karaflen blæses nemlig i flere lag, hvorfor der ofte skabes små luftbobler mellem lagene, som dermed blot kendetegner at karaflen er håndlavet. Luftbobler i selve glasset er derfor ikke en fejl, men et tegn på kvalitet. Krystalkaraflen er skabt uden bly, som gør det fødevaregodkendt og kan derfor bruges som vandkande / hældekande.

Karaflens mål
Højde: 28 cm
Diameter: 8 cm
Indhold: 1000 ml

Anna von Lipa's Confetti serie er produceret i Böhmen i Tjekkiet, af glasværker der er specialiseret i mundblæst glas. I produktionen af krystalserien er det specielle vand og sand en særlig ingrediens. Til hvert produkt producerer en snedker en træform, så den ønskede størrelse og mønster for produktet opnås. Hvert produkt skal i gennem en lang række af led i sin produktion. Den lange proces, som det er at producere hvert produkt i krystalserien, ses og opleves så snart du får produkterne i hånden. Derfor koster et mundblæst krystalglas, lidt mere end et masseproduceret glas, og leveringen kan også nemmere varierer.

Mix karaflen med de forskellige krystalglas fra Anna von Lipa. Du finder flere smukke glasserier og farver. Du finder hele vores fantastiske udvalg her fra Anna von Lipa her.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Indhold
1000 ml
Farve
Blå
Lilla
Lyserød

Vedhæftninger

Bedømmelse Anmeldelser (0)