Anna von Lipa

Velkommen til en fabelagtig verden af smukt mundblæst glas fra Anna von Lipa! Her finder du de flotteste og mest indbydende glasvarer i helt fantastiske farver! 

Forkæl dig selv med Anna von Lipas elegante brugskunst i glade farver - eller giv det i gave til en du holder af, som også er glad for farver, glans og det helt særlige udtryk, som man kun finder i disse glasvarer.

Viser 1-24 af 211 element(er)

Anna von Lipa - fantastisk glas i smukke farver

Hvis du ikke kender Anna von Lipa's fuldstændig fantastiske univers af smukke vandglas, kander, karafler, mundblæste vaser og skåle i forvejen, så venter der dig noget af en oplevelse! Her er tale om både mund- og maskinblæste, håndlavede og gennemfarvede produkter, som vi i hvert fald hos NORU synes er næsten uimodståeligt smukke. Anna von Lipa's glas- og krystalglas-produkter er sjove, smukke, og anderledes, og så kommer de i de mest vidunderlige farver!

Bag Anna von Lipa

Bag navnet finder man Jytte og Christian Corell, der allerede tilbage i 1996 stiftede virksomheden - dengang under et andet navn. Parret er danske, men bor og har deres virke i Ceska Lipa i Bøhmen, der har århundreder gamle traditioner for fremstilling af glas og krystalglas.

Anna von Lipa samarbejder med gamle og fremtrædende glasværksteder rundt omkring i Europa, og kendetegnende for produkterne er, at det gennemfarvede glas har en meget høj glans og tindrende smukke farver og mønstre.

Hos Anna von Lipa lægger man stor vægt på bæredygtighed, og man stræber efter i videst muligt omfang at anvende både genbrugsglas og -emballage, ligesom man anvender kemikaliefri farver og så vidt muligt sparer på farverige kataloger, emballage og fordyrende mellemled.

Produkterne fra Anna von Lipa

Anna von Lipa's udsøgte mundblæste glas produceres på originale bohemiske glasværker efter gamle håndværkstraditioner. Og produkterne nærmest emmer af glæde, liv og eksklusivitet.

Hos NORU har vi håndplukket og nøje udvalgt de Anna von Lipa produkter, som vi selv finder allermest uimodståelige. Blandt disse finder du blandt andet skønne og eksklusive mundblæste glas i smukke farver, vidunderlige karafler og virkelig flotte skåle. De kan - naturligvis - anvendes til at drikke af, hælde vin og saft af og byde delikate chokolader rundt i, men de er simpelthen så smukke, at de sagtens også kan anvendes til mange andre formål rundt omkring i hjemmet. Du kan plante en håndfuld håndfuld anemoner i en smuk Anna von Lipa skål og nyde hvordan blomsterne skaber en skøn stemning i de fine mundblæste skåle. Du kan anvende de smukke drikkeglas til opbevaring af vatpinde og små sæber ved håndvasken på badeværelset - eller bruge et par stykker som helt uimodståelige tandglas. Og de farverige og glade glaskander og glaskarafler fra Anna von Lipa egner sig i øvrigt også perfekt til en lille buket markblomster på have- eller middagsbordet.

Både de mundblæste glas og glaskarafler kommer i mange forskellige farver, der indbyder til at du blander farverne når du skal dække op til middag. Der findes både helt klare farver, men også mere dæmpede varianter ligesom de fleste glas og kander er lavet i helt klare udgaver.
Uanset hvad du vælger, så kan du skabe din helt egen stemning ved middagsbordet.

Vaserne fra Anna von Lipa

Er du lige så vild med blomster som vi er, så må du simpelthen eje en af de smukkeste mundblæste vaser som de laver. Her er en vase til alle - i mange forskellige størrelser og i mange forskellige farver.
Faktisk er der næsten en eller flere mundblæste vaser i hver eneste serie, som Anna von Lipa laver.

De kugleformede vaser med pindsvine mønstret kaldet Hobnail, er en klar favorit når der skal en ny vase ind i hjemmet. De er også virkelig smukke, så vi forstår godt at de er øverst på listen igen og igen. Ikke to vaser har samme unikke udtryk, da de bliver mundblæst på glaspusteriet i Tjekkiet. Og det er også helt klart deres charme at der netop ikke findes to ens vaser.

En anden vase favorit er de høje vaser med drejet mønster. Her findes der flere forskellige modeller hvor højde og diameter varierer. Men fælles for dem alle er, at de er drejet på samme måde og de kan derfor nemt kombineres i dit hjem. Der er intet smukkere end vaser der ikke er helt ens og som har hvert deres unikke udtryk - og så står pænt ved siden af hinanden f.eks. på et spisebord.

Vaser med klemt mønster

En mere moderne vase er Squeeze modellen, der har fået et lækkert skandinavisk twist i dens udtryk. Her har glasset fået nogle meget bestemte og yderst udtryksfulde klem under fremstillingen, der har resulteret i det flotte unikke udtryk.

Også Squeeze vaserne kommer i mange forskellige størrelser og i mange forskellige farver.

Anna von Lipa serier

I vores udvalg af dejlige Anna von Lipa varer finder du glas, karafler, skåle og vaser fra alle de serier som Anna von Lipa producerer. Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så har vi lavet en gennemarbejdet oversigt til dig her:

Tapas Freja

Denne serie består udelukkende at de smukkeste skåle i mundblæst glas. Alle skålene kommer i nogle meget farvestrålende farvekombinationer, der i den grad løfter dit humør og sætter kulør på dit bord.

Skålene har en rigtig god størrelse hvor der både er god plads til diverse tapas retter så som oliven, tapenade, pesto og brødsticks. Men de kan også sagtens bruges som skåle til fredags slikken eller når der skal serveres desserter.

Splash

Splash serien er en håndfuld virkelig farvestrålende glas med et smukt 'splash' mønster på. Mønsteret kommer i alle verdens farver og der er helt sikkert en farvekombination der falder i din smag.

Glassene har også en rigtig god størrelse og de kan uden problemer bruges som vandglas på middagsbordet, når der skal dækkes lækkert op:
De har dog også en rigtig god størrelse til at servere drinks i, og de er derfor helt oplagte at have stående i din hjemmebar så der kan serveres kulørte drinks på mere end en måde.

Confetti

I Confetti serien finder du både smukke glas og virkelig flotte krystal vaser.
Confetti navnet kommer sig af de små pletter der er på glas og vaser i alverdens farver. Som når en fyrværkeri raket springer ud - boooom. Med farver og indtryk ud over hele glasset.

Vi er vilde med Confetti mønsteret. Både det almindelige men også Big Confetti som er samme plettede mønster - bare større. Og så kommer mønsteret simpelthen i alle de farver og farve kombinationer du kan forestille dig.
WOW!

Olive

Olive serien består lige nu kun af glas - med et smukt mønster, der har sin inspiration i olivenfrugtens flotte form.

Glassene kommer i to varianter. Et helt almindeligt vandglas, der naturligvis kan bruges når du skal dække op til middag eller nyde en forfriskning i haven.
Og så kommer de også i en 'long' udgave, der er højere og som er helt perfekte til drinks. Fyld hjemmebaren op med dette glas i forskellige farver, og nyd det kulørte udtryk der breder sig når du serverer lækre drinks.

Olive glassene er ensfarvede og findes i rigtig mange smukke farver, der alle går godt i spænd med hinanden.

Wave

Anna von Lipa har skabt dette virkelig smukke mundblæste glas med havet og især bølgerne i baghovedet. Selve mønsteret ligner flotte bølger, der bruser afsted ude på havet. Det er et robust mønster, og glasset er rigtig rart at holde på.

Også Wave glassene kommer i ensfarvede udgaver, der alle er mere douche i deres udtryk. Ufattelig smukke at se på, og så passer de bare virkelig godt til alle de andre glas serier som Anna von Lipa laver.

Swirl

Denne serie er i vores øjne noget af de smukkeste som Anna von Lipa har produceret. De mundblæste produkter har fået det ikoniske svaj da de er blevet mundblæst, hvor glasset bare drejer sig om sig selv. Utrolig flot at se på - og heldigvis er der en masse lækkerier at vælge mellem.

Swirl glassene kommer i 2 udgaver. Der er naturligvis lavet et helt almindeligt mundblæst vandglas, der matcher alle de andre vandglas i størrelsen. Af samme grund kan du uden problemer mikse dette glas med nogle af alle de andre mønstre og farver, da formen er nærmest den samme.
Og så kommer glasset også i en long drink udgave, hvor der er plads til lidt større cocktails såsom Gin'n'Tonic og en lækker Rom og Cola.

Heldigvis har Anna von Lipa også begået nogle utrolig smukke Swirl krystalvaser.
Disse har fået Globe formen og er altså helt kuglerunde. En virkelig flot og dekorativ vase, der fint kan pynte i stuen både med og uden blomster i.

Miks og Match Anna von Lipa lige som du ønsker

Alle de flotte krystal varer fra Anna von Lipa kan sættes sammen på præcis den måde du ønsker. Faktisk er det de færreste der vælger samme glas i samme farve, fra den samme serie. Men derimod vælger at blande det hele lidt - for så at få et utrolig farverigt udtryk på deres middagsborde.

Du kan naturligvis gøre lige som du ønsker - og vi er helt sikre på at du finder lige den kombination der passer for dig.