Smukt vævet viskestykke Rail, Leaf i 100% bomuld fra PLINT
Vævet viskestykke. Leaf med fine enkle striber fra PLINT 100 % bomuld. Rail
Smukt vævet viskestykke Rail, Leaf i 100% bomuld fra PLINT
Vævet viskestykke. Leaf med fine enkle striber fra PLINT 100 % bomuld. Rail

Rail viskestykke - Leaf

PLINT
81-73-24

Et virkelig lækkert viskestykke i lækker kvalitet. Det er perfekt i køkkenet til at tørre hænder i, men er også både flot og praktisk at bruge i brødkurven til at holde de nybbagte boller varme med.
Viskestykket er lavet i blød bomuld, der kan holde i mange år hvis du behandler det godt. Rail viskestykket er super fint, med fine, enkle striber, i den velkendte Leaf-farve fra PLINT.

Beskrivelse

Dette viskestykke er et ganske fantastisk køkken klæde, der kan bruges på mange forskellige måder.
Du kan tørre dine hænder i det, selvfølgelig. Det har en rigtig god sugeevne, så du kan også nemt tørre vand og anden væske op med det.

Men det kan også bruges i bunden af din brødkurv. Og da det er større end en klud, kan det både dække bunden af kurven og også nå hele vejen hen over dine nybagte boller. På denne måde undgår du at de bliver kolde og tørre, helt perfekt når du har gæster og der serveres mange boller.

Brug også viskestykket til at tørre dine hænder i, mens du laver mad. Det kan lige sidde i bukselinningen, og så har du hele tiden håndklædet lige ved dig, klar til at du kan tørre hænderne. Og efter brug er det lige til at smide til vask.
Det er nemlig lavet af 100% bomuld og kan sagtens vaskes ved 60° så det bliver helt rent!

Køkken klædet måler 70 cm i længden og 50 cm i bredden. Viskestykket har en praktisk strop til at hænge det op i.

Sådan får du mest ud af dit køkken klæde

Det er nemt at forbedre sugeevnen på dit nye køkkenhåndklæde. Du skal blot lægge det i helt koldt vand i et døgn, før du vasker det allerførste gang.
Tilsæt evt. en smule eddike til vandet. Det holder på farven og blødgør håndklædet.
Efter det har ligget i blød, er det lige til at smide i vaskemaskinen og vaske på 60°. Også her kan du med fordel tilsætte en smule eddike til vandet.

Det eneste du IKKE må gøre, er at tilsætte skyllemiddel når du vasker håndklædet. Det ligger en hinde rundt om alle bomuldsfibrene og nedsætter deres sugeevne betragteligt!

Produktoplysninger

Materiale
Bomuld
Økologisk
Nej
Vaskemaskine
Ja
Farve
Grøn

Bedømmelse Anmeldelser (0)