Light Amber Olive Glas fra Anna Von Lipa - Krystalglas

Olive Glas - Light Amber

Anna von Lipa
91-104-75

Flot mundblæst krystalglas fra Anna von Lipa. Glasset er inspireret af den spanske tapas tradition, hvorfor navnet 'Olive'. Drikkeglasset har fået den smukke farve light amber.

Glassene er mundblæst og derfor vil farverne falde forskelligt ud glas for glas, tykkelsen kan variere og luftbobler kan forekomme - dette er ikke reklamation, men et tegn på glassets unika og at glasset er mundblæst.

Beskrivelse

Smukke mundblæste krystalglas fra Anna von Lipa. Disse unikke håndlavede og meget populære olive glas, har fået den smukkeste farve, light amber. Navnet 'Olive' og mønsteret, er inspireret af den populære spanske tapas tradition.

Da glassene er mundblæste er hvert glas unikt. Derfor vil farverne falde forskelligt ud glas for glas, tykkelsen kan varierer og luftbobler kan forekomme. Glassene blæses nemlig i flere lag, hvorfor der ofte skabes små luftbobler mellem lagene. Dette kendetegner blot, at glasset er håndlavet. Luftbobler i glasset er derfor ikke en fejl, men et tegn på kvalitet. Krystalglasset er skabt uden bly, som gør det fødevaregodkendt og dermed både kan bruges som drikkeglas eller til servering af mad - såsom desserter.

Anna von Lipa's olive serie er produceret i Tjekkiet, af glasværker der er specialiseret i mundblæste glas. I produktionen af krystalserien er det specielle vand og sand en særlig ingrediens. Til hvert produkt producerer en snedker en træform, så den ønskede størrelse og mønster for produktet opnås. Hvert produkt skal i gennem en lang række af led i sin produktion. Den lange proces, som det er at producere hvert produkt i krystalserien, ses og opleves så snart du får produkterne i hånden. Derfor koster et mundblæst krystalglas, lidt mere end et masseproduceret glas, og leveringen kan også nemmere varierer.

Krystalglassene fra Anna von Lipa kan både stå alene, men er også meget flotte at blande på kryds og tværs, af de mange smukke glasserier og farver. Du finder hele vores sortiment fra Anna von Lipa her.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Kapacitet
250 ml
Farve
Brun
Diameter
7 cm
Højde
9,5 cm

Vedhæftninger

Bedømmelse Anmeldelser (0)