Krystal Påskeæg i rosa, lilla, grøn fra Anna Von Lipa
Mundblæst Krystal Påskeæg i glas - rosa, lilla, grøn
De smukke krystal påskeæg fra Anna Von Lipa kommer virkelig til sin ret, når de hænger.
Krystal Påskeæg i rosa, lilla, grøn fra Anna Von Lipa
Mundblæst Krystal Påskeæg i glas - rosa, lilla, grøn
De smukke krystal påskeæg fra Anna Von Lipa kommer virkelig til sin ret, når de hænger.

Krystal Påskeæg - rosa, lilla, grøn

Anna von Lipa
91-148-04

Et smukt stort mundblæst påskeæg i de flotteste farver, fra Anna Von Lipa. Påskeægget er på størrelse med et ande æg og er mundblæst i krystalglas.

Beskrivelse

Et smukt krystal påskeæg på størrelse med et ande æg, fra Anna Von Lipa. Påskeægget er mundblæst i genbrugsglas, og har fået nogle smukke farver. Påskeægget er dejligt stort og pynter smukt. Ægget er flot til påske, men kan også bruges hele året rundt også på juletræet.

Et flot farverigt æg som giver liv og glade dage at se på - krystal ægget har her fået smukke spots i rosa og lilla med en grøn baggrund.

Krystal ægget fra Anna von Lipa fås i flere smukke farver.

Om mundblæst glas

Da påskeægget er mundblæst er hvert æg unikt. Derfor vil farverne falde forskelligt ud æg for æg, tykkelsen kan varierer og luftbobler kan forekomme. Glas-varer blæses nemlig i flere lag, hvorfor der ofte skabes små luftbobler mellem lagene, som dermed blot kendetegner at ægget er håndlavet. Luftbobler i ægget er derfor ikke en fejl, men et tegn på kvalitet. 

Anna von Lipa's æg-serie er produceret i Böhmen i Tjekkiet, af glasværker der er specialiseret i mundblæste glas. I produktionen af krystalserien er det specielle vand og sand en særlig ingrediens. Til hvert produkt producerer en snedker en træform, så den ønskede størrelse og mønster for produktet opnås. Hvert produkt skal i gennem en lang række af led i sin produktion. Den lange proces, som det er at producere hvert produkt i krystalserien, ses og opleves så snart du får produkterne i hånden. Derfor koster et mundblæst krystal æg, lidt mere, og leveringen kan også nemmere varierer.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Farve
Grøn
Lilla
Lyserød
Diameter
7 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)