J-Line

J-Line by Jolipa omfatter skønt boligudstyr til både ude og inde. Produkterne er i super lækkert design, som ofte i detaljerne adskiller sig fra lignende produkter på markedet ved at være ret gennemtænkte og lidt anderledes. Kollektionen er nutidig og vedkommende, og de skønne produkter er meget populære. Her finder du intet mindre end fantastiske hængekøjer, der bare er lige lidt mere luksuriøse i sit udtryk end andre hængekøjer, parasoller til haven, som man sjældent ser andre steder, fuglehuse lavet af kokosnødder etc. Kort sagt: Vil du gerne have nyt udstyr til haven, som helst skal være en lille smule anderledes, så er det her, du skal kigge!

Viser 1-11 af 11 element(er)

Colombine - boligudstyr, der er noget helt særligt

Bag Jolipa finder man det danske grossistfirma Colombine Aps., der er etableret og drives af mor og datter. Disse to kvinder er ikke alene passionerede og går op i deres arbejde og projekter med alt, hvad de har i sig. De er simpelthen drevet af en sund blanding af store drømme og fornuftig forretningsforståelse - en virkelig god kombination, når man driver en virksomhed!

Columbine forhandler super lækkert boligudstyr fra nogle af de allerstørste toneangivende europæiske boliginteriørfirmaer. De repræsenterer og varetager i dag blandt andet salg af produkter fra Present Time og Jolipa, der tilsammen omfatter en række lækre produktlinier med de skønneste varer. Fra disse brands finder du det mest vidunderlige moderne boligudstyr til både dit hjem, din fritidsbolig og din have. Og så er priserne endda yderst rimelige!

Jolipa - moderne boliginteriør til alle

Da to søstre og deres partnere etablerede Jolipa, var det som et lille familiefirma. Firmaet er siden vokset, men man har valgt fortsat i vidt omfang altid at følge egen smag, egen intuition og egne følelser - blandt andet når det kommer til produktudvikling. Og det har i dén grad båret frugt! I dag har Jolipa meget stor succes, og deres produkter eksporteres til mere end 100 lande verden over!

Trods den store succes, har man i Jolipa alligevel holdt fast I altid at forsøge at bevare de helt særlige karakteristika, som der nu er ved familievirksomheder. Man har stor fokus på altid at være nærværende overfor kunderne, og man lægger mindst lige så stor vægt på altid at være servicemindet og ikke mindst til at tale med.

Fra Jolipa får man det fantastiske brand J-Line by Jolipa, hvis kollektioner og designlinier er originale, meget tidsrelevante og ikke mindst yderst eftertragtede. Man lader sig i høj grad inspirere af internationale indretningstendenser, og man udkommer med to spritnye kollektioner årligt. Det samlede sortiment omfatter mere end 8.000 artikler - herunder møbler, lamper, pyntegenstande haveartikler og meget andet. Og stort set enhver stilart er repræsenteret i sortimentet - både det klassiske, det hypermoderne, det let barokke, vintage, det industrielle, det lidt skøre m.v. Dette betyder, at der simpelthen er noget for enhver smag i Jolipa's sortiment!

J-Line by Jolipa - moderne med et twist

Hos NORU er vi mere end almindeligt begejstrede over at have fået virkelig lækkert udstyr fra J-Line by Jolipa i vores udvalg af lækkert interiør til bolig og have! De produkter fra brandet, som du finder her, er nøje udvalgt og håndplukket til netop vores sortiment, og blandt disse finder du især ting, som egner sig helt fantastisk i en moderne indrettet have og/eller terrasse.

Hvad siger du f.eks. til en fuldstændig vidunderlig solparasol med en top, der er helt dækket af ved fra kokosnødder? Den kommer i to størrelser, og den ligner fuldstændig de eksotiske parasoller, som man ser på strandene langt langt sydpå. Den giver associationer til sommer, varme, ferie, kulørte cocktails og masser af festlig sydhavshygge. Den er mildt sagt noget for sig selv (på den utroligt fede måde), og vi har ikke tidligere set en lignende parasol af samme kvalitet i handlen herhjemme.

I vores udvalg af lækre ting fra J-Line fra Jolipa finder du eksempelvis også skønne hæklede hængekøjer, som bare har lige lidt mere af det dér lækre, dovne og luksuriøse, som hængekøjer helt generelt repræsenterer. De fås i sort, hvid og naturhvid, og selvfølgelig ligger man helt vidunderligt i sådan én - især når man lige skal have en lille lur, eller når man har lyst til at kaste sig over en ny roman i stedet for at slå græs eller vaske op. Men den kan mere end dét! Den pynter simpelthen helt gevaldigt i haven! Og den er aldeles indbydende og smuk og giver en helt særlig fornemmelse af sommerferie og afslappet hygge i haven. Hængekøjerne er lavet af bomuld og er derfor lette at rengøre - og så...ja, vi gentager lige...man ligger simpelthen så godt i dem!

Se også vores andre skønne ting til inde og ude fra J-Line by Jolipa. Du finder blandt andet den dejligste sækkestol med vaskbart betræk til terrassen, og vi kan også tilbyde dig overraskene fuglehuse lavet af kokosnødder, den mest eksklusive og indbydende lille vinreol med udtrækkelige hylder, en helt vidunderlig hængestol i rattan til to personer, et herligt sidebord, endnu et par specielle parasoltyper etc.

Når du skal give en gave...

...så tag et kig i vores udvalg fra J-Line by Jolipa. Her finder du nemlig ting, som i sit udtryk adskiller sig en lillebitte smule fra tilsvarende produkter i handlen - altså på den gode måde! Hængekøjerne har bare lige lidt mere af det dér eftertragtede hyggelige udtryk, og parasollerne har i sit udtryk et twist, der gør dem ekstra specielle og interessante at se på. Sådan er det med mange af tingene fra J-Line by Jolipa - her kan du finde interessante gaver, der er noget helt særligt. Se selv vores skønne udvalg her på siden. Her finder du både lige den sækkestol, som sønnike drømmer om, den vinreol, som vil være perfekt til din far og den hvide hængekøje, som din mor - eller du selv - altid har drømt om at eje!