Lotion

- Fantastisk bodylotion der plejer din krop

Her finder du et stort udvalg af plejende lotion til kroppen, lavet på de bedste ingredienser. Der er også parfumefri alternativer, til dig der døjer med allergi. Og mange af varianterne er desuden allergi certificeret.

Viser 1-8 af 8 element(er)

Bodylotion: Gør noget godt for din krop

Den danske vinter kan være hård for din hud og give tørhed eller sprukne hænder og fødder. Det er vigtigt at værne om din krop, og creme til kroppen er en fantastisk måde at komme tørhed til livs. Giv din hud nyt liv og sørg for, at den er gennemfugtet med en lækker bodylotion, der passer til dig.

Forkæl dig selv

En af de bedste følelser er at komme ud af badet, og smøre sig ind i bodylotion fra top til tå. Det er den ultimative følelse af selvforkælelse, der samtidig gavner din huds naturlige egenskaber. Bodylotion, der kan fås med alskens dufte, er derfor et absolut musthave på badeværelset

Cremen gør ikke alene din badeoplevelse til et rent spaophold, men også er med til at bevare din huds elasticitet og glød. Brug bodylotion, hvis du drømmer om at føle dig sund, oplagt, og gerne vil gøre noget godt for dit velvære og din krop.

Forskellige typer af fugt

Der findes flere forskellige typer, når det kommer creme til kroppen. De to mest solgte typer på markedet er bodylotion og bodycreme. En bodylotion er tyndere og mere flydende end en bodycreme og trænger derfor hurtigere ind i huden og tørrer uden at fedte.

Mens bodylotion er med til at give en masse fugt til din hud og gøre den blød og elastisk, taget det længere tid før en bodycreme trænger ind i huden. Bodycremen fungerer snarere som et nærende filter, du smører på kroppen for at forhindre at din krop bliver tør. Bodycremer indeholder som regel nærende ingredienser, som du kan udvælge efter behov.

Bodylotion og bodycreme

Forskellen på bodylotion og bodycreme minder lidt om forskellen på ansigtscremer og ansigtsmasker, hvor bodylotion kan sammenlignes med en ansigtscreme, der fugter med det samme, mens bodycreme er ligesom en ansigtsmaske, der lægger sig ovenpå huden for at bidrage med nærende ingredienser og egenskaber.

Skånsom hudpleje

Hvis du har allergi eller sensitiv hud, kan du roligt overveje en af vores parfumefri og allergicertificerede varianter. Derudover er fugtgivende creme til kroppen en god idé til dig, der døjer med overfølsom hud eller måske har tendens til tør og sprukken hud.

Bodylotion og bodycreme kan nemlig være med til at forebygge udbrud og er en god supplerende behandling til flere hudsygdomme. Cremerne er nemlig med til at styrke din huds naturlige barriere, og gør det mere behageligt under eventuelle udbrud.

Vælg en creme eller lotion efter din smag

Hos os finder du et stort udvalg af plejende cremer og lotion til din krop med gode og nærende ingredienser. Der er med garanti noget for din smag, hvad end du er til creme eller lotion, med eller uden pumpe.

Cremer til kroppen kan nemlig fås i de skønneste forskellige duftvarianter. Vælg en der giver dig den helt rette følelse efter badet. Du kan også holde øje med de forskellige egenskaber og aktive ingredienser, som vores forskellige fugtgivende cremer og lotion indeholder. Og så ser vores stilrigtige dispensere og beholdere rigtig fine ud på badeværelseshylden.