Stump tekande i blå fra ForLife
Stump tekande i blå fra ForLife
Stump tekande i blå fra ForLife
Stump tekande i blå fra ForLife

Stump Tekande, Blå

Virkelig lækker Stump tekande med et tæt og super praktisk tefilter i rustfrit stål.
Tekanden fås i et væld af farver; både glade farver men også mere afdæmpede nuancer. Der er plads til 53 cl te i kanden - nok til et par gode kopper dampende dejlig te. Og så er den supernem at rengøre, da den kan gå direkte i opvaskemaskinen.
Stump tekanden er voldsomt populær og det forstår vi godt ❤️

42-64-04
Udsolgt
279,00 kr.
Inkl. moms

Beskrivelse

Stump tekande i skønne farver

Med denne lille fine tekande i keramik i helt fantastiske farver fra ForLife kan du nemt pifte dit tebord op. Vi er - næsten - helt sikre på, at vi i vores store udvalg af Stump tekander også har en kande i lige netop din yndlingsfarve! Farverne spænder vidt fra "pang-farverne" koral og lime, til de mere afdæmpede sort, hvid og grå. Lige nu findes den i 11 forskellige farver, men der kommer hele tiden nye smukke farver til.
Du kan kombinere farverne som du lyster, og vi ser ofte et tebord dækket med Stump kanderne mixet i flere farver.

Smart låg og ekstra tæt filter

Tekanden er ikke bare flot at se på. Den er også yderst funktionel og praktisk. Låget er fasthænglset, hvilket er en fantastisk skøn ting, for dermed undgår du, at låget falder ned i tekoppen ved et uheld, når teen skænkes.
Dertil kommer, at kanden har et ekstra tæt 0,3 mm tefilter i rustfrit stål. Med dette tefilter kan du både brygge te på fine, løse teblade og på store teblade, uden at der kommer 'te-grums' i din færdigbryggede te. Du kan også fjerne tefilteret helt og brygge teen på tebreve. Kort sagt kan du med denne tekande brygge din te på præcis den måde, du har lyst til.

Praktisk stabelbar elegance

Tekanden har en skøn flad top, som ikke alene giver det elegante udseende lidt kant, men som også er super praktisk. Har du mere end en enkelt Stump tekande, gør det kanderne nemme at stable. Så fylder de ikke ret meget på køkkenbordet eller hylden. Og det ser bare godt ud, uanset om du har valgt flere kander i den samme farve eller har valgt dem i forskellige farver.
Dette er især praktisk på arbejdspladsen og i hjemmet, hvor man har flere "portions-tekander", så de enkelte medarbejdere eller familiemedlemmer kan få serveret deres te i netop dén tekande, som de nu foretrækker.

Rengøring i et snuptag

Rengøring af Stump tekanden er super nemt! Tekanden går nemlig fint i opvaskemaskinen.
Skulle du have glemt lige at skylle kanden efter brug, så der sidder lidt garvesyreaflejringer, fjernes disse nemt: Hæld varmt vand i kanden, men undlad at fylde den helt. Tilsæt lidt bagepulver og lad det trække lidt. Du vil opleve at bagepulveret bobler lidt op, det er derfor du ikke skal fylde den helt med vand. Skyl kanden grundigt og du har nu en funklende fin og ren tekande igen.

Hold teen varm

Te skal helst serveres varm - med mindre du serverer is te. Vi har derfor et stort udvalg i både tevarmere og tehætter, der passer til Stump tekanden. Særligt den fine glas tevarmer fra Kinto kan bruges til alle de forskellige farver Stump tekander. Og vil du gerne finde en tehætte der passer, kan vi anbefale de lækre tehætter fra The Organic Company i økologisk GOTS-certificeret bomuld.

Et par anbefalinger:
  • Vi anbefaler, at du - inden du skal brygge en kande skoldhed te - først varmer kanden op. Dette gør du ved at hælde kogende vand i tekanden og lade det stå i 15-20 sekunder, inden vandet kasseres. Derefter brygger du teen i den varme kande, på samme måde, som du plejer.
  • Vi anbefaler også, at du altid efter brug lige skyller din tekande under rindende vand, inden den vaskes op - husk også tuden. Derved undgår du genstridige garvesyrebelægninger, som i nogle tilfælde kan være lidt svære at få af.

ForLife har lavet denne fine stump tekande, i mange smukke farver - vi har samlet dem allesammen lige her!

Produktoplysninger

Materiale
Keramik
Ovn
Nej
Opvaskemaskine
Ja
Mikroovn
Nej

Du vil eventuelt også synes om

Bedømmelse Anmeldelser (0)