• Økologisk
Orange Blanding fra Min Yndlings Te med 75 gram te i pose

Orange Blanding - 11 urter, 75 gram

Min Yndlings Te
39-20-11

11 lækre økologiske urter sammensat i lækker koffeinfri urte te-blanding med masser af smag. Her finder du både lakridsrod, kamille, pebermynte, citrongræs og meget mere.

Beskrivelse

Du finder hele 11 urter i den Orange Blanding fra Min Yndlings Te - en urte te der virkelig spænder vidt i indholdet. Du finder urter som citrongræs, pebermynte og fennikel der giver den friske smag. Og lakridsrod, kamille, og anis der tilføjer teen en sød smag. Alt i alt går hele urte kompositionen op i en højere enhed og giver dig en skøn smagsoplevelse.

Fordi teen udelukkende er lavet af urter, er den også fri for koffein. Så den kan fint drikkes f.eks. som en kop godnat te. 
Der er udelukkende brugt 100% økologiske urter til te blandingen, så du undgår sprøjtegifte og kunstgødning.


Teen skal blot trække i 5-10 minutter før du kan drikke den. Du kan dog sagtens lade den trække længere, da teen ikke bliver besk og heller ikke indeholder garvesyre. I så fald får du en te med mere intens smag.

 

Ingredienser: Citrongræs, pebermynte, brændenælde, lakridsrod, kamille, romersk kamille, løvetand, hjertensfryd, padderokke, anis og fennikel.

Produktoplysninger

Mærkning
Økologisk
Varianter
Urte te
Vægt
75 gram
Økologisk
Ja

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (1)