• Ny
Hibiscus & Rabarber Vingummi

Hibiscus & Rabarber Vingummi

Wally and Whiz
43-43-108

Frisk sommersmag fra Wally and Whiz! Hibiscus og Rabarber er den perfekte smagskombination, der med søde og friske smagsindtryk forkæler din gane. Nyd disse vingummier selv eller giv dem i kærlig gave.

89,00 kr.

Beskrivelse

Vær klar til at forkæle dine smagsløg med en eksplosion af unikke og forfriskende smagskombinationer med Wally and Whiz vingummi med hibiscus og rabarber. Disse delikate vingummier er skabt med omhu og opmærksomhed på detaljer for at give dig en uforglemmelig smagsoplevelse. Uanset om du er en dedikeret vingummientusiast eller blot søger efter en lækker og anderledes snack, vil disse vingummier helt sikkert imponere dig.

Hibiscus og rabarber er to ingredienser, der harmonerer perfekt sammen i denne fantastiske vingummi. Hibiscusens let syrlige og blomsteragtige smag kombineret med rabarberens friske og søde noter skaber en smagsoplevelse, der er helt unik. Forfriskende og delikat på samme tid er disse vingummier en sand fornøjelse for dine smagsløg. De bliver hurtigt dine nye yndlingsvingummier.

Høj kvalitet og nøje udvalgte ingredienser

Wally and Whiz går aldrig på kompromis med kvaliteten af deres produkter. Disse vingummier er ingen undtagelse. Hver bid er fremstillet af nøje udvalgte ingredienser af højeste kvalitet. Hibiscusblomster og saftige rabarber er nøje udvalgt for at sikre, at smagen er uovertruffen. Der er ingen kunstige farvestoffer eller smagsstoffer i disse vingummier, hvilket betyder, at du kan nyde dem med god samvittighed.

Disse vingummier med hibiscus og rabarber er også veganske og glutenfri. De er velegnede til personer med forskellige kostbehov og restriktioner, så alle kan nyde den lækre smag uden bekymring.

Smuk emballage der er perfekt til gavekurven

Disse vingummier præsenteres i en elegant og stilfuld emballage, der afspejler produktets kvalitet. Den luksuriøse æske er perfekt til at forkæle dig selv eller som en tankevækkende gave til en vingummielsker i dit liv. Den praktiske størrelse gør det også nemt at tage vingummierne med på farten, så du altid har en lækker snack ved hånden.

Wally and Whiz vingummi med hibiscus og rabarber er et must-try for enhver, der sætter pris på enestående smagsoplevelser. Med deres udsøgte smagskombination og brug af kvalitetsingredienser er disse vingummier en luksuriøs godbid, der vil fortrylle dine smagsløg. Giv dig selv eller en elsket en skøn oplevelse med disse fantastiske vingummier fra Wally and Whiz.

Der er 140 gram vingummi i æsken.

Produktoplysninger

Vægt
140 gram
Vegansk
Ja
Sukkerfri
Nej
Glutenfri
Ja
Laktosefri
Ja
Smag
Rabarber
Farve
Lyserød

Bedømmelse Anmeldelser (0)