Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag

 Belvoir

Synes du også, at det er utrolig svært at finde skønne naturlige læskedrikke, som ikke er proppet med e-numre, kunstige aromaer og konserveringsmidler og mærkelige halv- eller hel-giftige farvestoffer? Det gør vi også hos NORU, men vi har fundet nogle helt fantastiske, skønne og prisvindende blomster- og frugtsafter fra BELVOIR FRUIT FARMS, som består af naturlige ingredienser! Prøv dem - de smager fantastisk!

Læs mere

Historien


Det hele startede i 1981, da den foretagsomme 10. Duke of Rutland - Lord John Manners på Belvoir Castle i Vale of Belvoir i England - med sin hustru etablerede en lille “pluk selv hyldeblomster”-virksomhed på parrets store ejendom. Der var dog rigtig mange blomster og bær, der ikke blev plukket og derfor blot gik til spilde, hvilket pinte parret på Belvoir Castle. Dette førte i 1984 til, at man valgte at opstarte en regulær produktion af hjemmelavet hyldeblomstsaft i meget høj kvalitet. Dengang blev hyldeblomstsaften lavet af “tiloversblevne” hyldeblomster, som blev håndplukket af familien selv i Lord og Lady Manners have. Det blev til 1.056 flasker hyldeblomstsaft i 88 kasser, som Lord Manners selv kørte rundt med til forskellige lokale gårdbutikker, som han afsatte de herlige flasker hjemmelavet saft til. Den dag i dag, hvor Lord John Manners søn - den 11. Duke of Rutland - residerer på Belvoir Castle og har overtaget BELVOIR FRUIT FARMS Ltd., anvender man stadig samme originale opskrift på hyldeblomstsaft, som Lady Manners dengang udviklede, men i dag er efterspørgslen så stor, at man ikke kan nøjes med, at en enkelt håndfuld mennesker deltager i produktionen, hvorfor store dele af lokalsamfundet nu involveres - især når der skal høstes, hvilket skal ske på det helt rigtige tidspunkt. Essentielt for den helt særlige smag i BELVOIRS hyldeblomstsafter er nemlig - ifølge firmaet selv - at de smukke hvide blomster-klynger plukkes i solskin, når de er varme og tunge af gul pollen. Og ikke mindst er det afgørende for smagen, at selve saftfremstillingen går i gang senest få timer efter høsten.  


I dag er det ikke længere alene hyldeblomstsaft, der fremstilles og fyldes på de pæne flasker fra BELVOIR FRUIT FARMS. Virksomheden, der stadig er i familien Manners eje, fremstiller i dag en lang serie safter, mixere og andre lignende produkter - faktisk hele 40 forskellige af slagsen. De skønne frugt- og blomster-safter er yderst populære, og de har endda vundet adskillige priser - herunder flere Great Taste Awards, som regnes for den absolut mest prestigefyldte pris, man kan vinde indenfor fødevareindustrien - en slags Oscar for fødevarer. Netop Great Taste Awards har man vundet for - blandt flere andre - Organic Elderflower & Rose Cordial, som du naturligvis kan købe her i shoppen.


Velgørenhed


Hos BELVOIR ønsker man - i det omfang det nu er muligt - at deltage i forskelligt velgørenhedsarbejde. Virksomheden yder derfor støtte til blandt andet The British Beekeepers Association , St. Tiggywinkles Wildlife Hospital, Faraja Cancer Support Trust og en lang række andre institutioner, foreninger og sager.


NORUs safter fra Belvoir Fruit Farms


De super lækre kvalitets-safter fra BELVOIR FRUIT FARMS er baseret på naturlige skønne krydderier, friske aromatiske blomster, solmodne bær og friskpressede frugter, og de indeholder ikke hverken kunstige farvestoffer, aromastoffer eller konserveringsmidler. Da safterne alene konserveres med sukker, skal de altid opbevares på køl, når først flaskerne er åbnet - ellers begynder de at gære før tid (efter et par uger i stuetemperatur), men altså......BELVOIR-safter har det med at blive drukket, lang tid før en gæring sætter ind - så kommer du til at glemme en flaske saft på køkkenbordet en enkelt nat, har det reelt ingen betydning for hverken holdbarhed eller smag.


Fordi der ikke anvendes kunstige farvestoffer i BELVOIRs safter, kan der forekomme farveforskelle mellem forskellige partier saft. Hvis én flaske saft har en anden farvetone end en anden flaske saft, er det derfor ikke udtryk for, at der er noget i vejen med indholdet. Farven afhænger blandt andet af, hvornår de enkelte bær, blomster og frugter er høstet, og hvor meget sol de har fået. I øvrigt er de økologiske safter generelt en smule mørkere end de ikke-økologiske. Dette beror på, at det økologiske sukker, der anvendes i saften, i sig selv er en smule mørkere i farven.


BELVOIR anvender ét enkelt e-nummer i sin produktion af dejlige safter. Det er nummeret, der dækker over citronsyre. Rent kemisk er citronsyre identisk med den syre, der er i citroner og limefrugter, og som gør dem sure. Det anvendes for at tilføje lidt mere skarphed til smagen på safterne.

Her på NORUs shop kan du købe de - efter vores mening - 6 allerdejligste varianter af BELVOIRs safter. De kan blandes op med iskoldt vand, med danskvand, med varmt kogt vand eller eksempelvis med dejlig afkølet hvidvin i forholdet 1:8 eller 1:10 - alt efter smag og personlige præferencer:


Derfor skal du købe dine safter fra Belvoir hos NORU


Hos NORU tilbyder vi dig et skønt og varieret udvalg af hverdagsluksus til gode priser. Du kan her samle alle dine indkøb af kaffe, te, kakao, læskedrikke, delikatesser, søde sager, spiritus og diverse udstyr til brygning og servering af kaffe, te og kakao. Vi går op i kvalitet, ligesom vi går ind for bæredygtighed - og så har vi en virkelig sød og imødekommende kundeservice, som vi er stolte af.

Når du bestiller dine Belvoir safter - og andre varer - hos NORU, er du sikret gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente varerne ved vores lager i Søborg, gratis levering ved køb over et vist beløb og mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt klokkeslet og vælger levering med Burd Delivery. Læs meget mere om vores fragt- og leveringsmuligheder her.

Når du køber ind hos NORU kan du betale med de mest almindelige betalingskort - eksempelvis Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - ligesom du også kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du betaler med betalingskort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.
Læs mindre

Ingen varer fra denne producent.