Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag
Bloomingville Paula Kop, blå Udvid

Paula Kop, blå

Bloomingville

86-61-23

Ny

75,00 kr

inkl. moms

Forventet Levering: 4-6 hverdage

Køb for 399,00 kr mere og få Fri Fragt!

En flot håndlavet stentøjs kop i en brun farve med blå pletter. Koppen fra Bloomingville kan rumme til 275 ml. En populær kop, som bringer lidt liv ind i køkkenet. Koppen er perfekte til varme drikkevare og så tåler de opvaskemaskine.

Flere detaljer

Mere info

Her finder du den populære og smukke Paula kop fra Bloomingville. Denne flotte kop med blå pletter er lavet i stentøj, og hver kop er unik. Koppens farve og form varierer fra kop til kop. Dette skyldes at koppen er håndlavet samt koppens fremstillingsproces. Denne kop er glaseret og brændt i ovnen, hvor koppens unikke design blev skabt, alt efter hvor i ovnen koppen har stået. Dermed får du aldrig to kopper der er helt ens.

Koppen kan rumme 275 ml og har en god stor størrelse til både te, kaffe og varm kakao. Paula koppen er praktisk og nem at rengøre da den tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Så er skal de varme drikkevare en tur i mikroovnen, så kan denne skønne kop også klare det.

Paula kopperne fås i 7 flotte farver og mønstre, som kan matches smukt på kryds og tværs og så passer ind i langt de fleste hjem og sommerhuse.

Mål
Diamater: 8,5 cm
Højde: 8 cm

Materiale: Stentøj
Indhold: 275 ml
Tåler: Mikroovn, opvaskemaskine
Farve: Blå / brun, plettet
Serie: Paula

Data

Materiale Stentøj
Tåler Opvaskemaskine
Varenr: 86-61-23

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Paula Kop, blå

Paula Kop, blå