Filtrér produkter

Bolsjer

Bolsjer - vidunderlig nydelse i små klumper

Bolsjer er indbegrebet af hygge og gamle dage! Det er en sød gammel oldemor med små poser rød- og hvidstribede bismarcksklumper eller gule Alteabolsjer i forklædelommen. Det er lektor Blomme, der fik sit endeligt via et Maltbolsje. Det er en gammel onkel, der har en svaghed for Kongen af Danmark bolsj...

Læs mindre

Bolsjer - vidunderlig nydelse i små klumper

Bolsjer er indbegrebet af hygge og gamle dage! Det er en sød gammel oldemor med små poser rød- og hvidstribede bismarcksklumper eller gule Alteabolsjer i forklædelommen. Det er lektor Blomme, der fik sit endeligt via et Maltbolsje. Det er en gammel onkel, der har en svaghed for Kongen af Danmark bolsjer (og Pernod). Og det er storebror, der altid kan finde et lidt nusset Spejderhagl dybt i bukselommen...

Trænger du til et sukkerboost - eller har du bare ind imellem lyst til lidt koncentreret sødt, som du kan nyde i lang tid? Så er bolsjer lige dét, du har brug for! Og hos NORU fører vi Blåvand Bolcher - de allerbedste af slagsen!

Bolsjer

Som bekendt er bolsjer små - eller lidt større - stykker hårdt sukkerslik, der er tilsat smag og farvestoffer, og som kan enten suttes eller knases, til der ikke er mere tilbage i munden - og man får lyst til et mere! De fås i et hav af varianter, og mange mennesker har et eller to favoritbolsjer, som de sværger til igennem lange perioder af livet. Særligt kendte og gamle bolsjetyper er Altea, Spejderhagl, Dameskrå, Flødetabletter, Kongen af Danmark og Bismarcksklumper.

Bolsjefremstilling på gammeldags facon 

Igennem mange århundreder var sukker fra sukkerrør en utroligt kostbar og sjælden handelsvare, som ikke var forbeholdt alle og enhver at kunne erhverve sig. Først i begyndelsen af 1800-tallet, da man begyndte aktivt at dyrke sukkerroer og udvinde sukker deraf, faldt sukkeret i pris, og som en af mange konsekvenser opstod en lang række nye slikformer - blandt andet bolsjer.

Bolsjer - eller bonbons, brystsukker eller sukkergodt, som det kaldtes i gamle dage - fremstilles ved, at vand, sukker og glucose/druesukker opvarmes til mellem 160°C og 180°C, hvorefter den meget varme bolsjemasse hældes ud på et produktionsbord, tilsættes farve, der arbejdes ind i massen, og efterfølgende tilsættes aroma, der også arbejdes godt ind i massen. Når bolsjemassen er tilpas afkølet, så man kan arbejde med den, skal den æltes - evt. ved hjælp af en maskine - indtil den er ensartet og har samlet sig. Derefter bearbejdes massen på forskellig vis, inden den trækkes til en lang tynd pølse, som bolsjerne skæres eller klippes af.

NORUs udvalg af bolsjer

NORUs udvalg af bolsjer kommer fra Blåvand Bolcher, der producerer dem på gammeldags facon - og efter gamle opskrifter, der stammer fra 1864. Alle aromastoffer i bolsjerne er naturlige og omfatter blandt andet honning, lakrids, chokolade og nødder. 

NORUs udvalg af bolsjer omfatter blandt andet følgende varianter:

  • Gamle Minder - En skøn bolsjeblanding, der blandt andet omfatter lakrids-, pebermynte-, karamel- og frugtbolsjer.
  • Ferskenlakrids - Vidunderlige bolsjer med let saltet lakrids og sød fersken.
  • Granatlakrids - Lækre lakridsbolsjer med et twist af sød og syrlig granatæble.
  • Hindbær/Lakrids - En klassisk og populær smagskombination af delikate hindbær og lakrids.
  • Spejderhagl - Evigt populære lakridsbolsjer, som er rullet i spejdersnus (lakridspulver).
  • I Love You Rox - Dejlige søde jordbærbolsjer med romantisk tekst på midten - en oplagt gave til en, du holder af!
  • Dameskrå - Klassiske og super populære bolsjer med intens og lidt skarp lakridssmag.
  • Kongen af Danmark - Endnu en klassiker. Disse skønne bolsjer har super populær smag af Pernod, fordi de er tilsat den skønneste anisolie.
  • Calypso (Sismofytter) - Herlige stærke bolsjer, som utrolig mange mennesker holder af at knase dagen lang.
  • Brystkarameller - Lækre gammeldags lakridsbolsjer, som ydermere er rullet i sødt lakridspulver. Mums!

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
Viser 1 - 13 af 13 varer
Viser 1 - 13 af 13 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder