Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag

Brændenælde te

Der er 19 varer.

Her finder du alle vores lækre te-blandinger og rene teer med brændenælde.
Mange synes at brændenælder er en irriterende plante, da de stikker og det svier hvis du bliver brændt af dem.
Men faktisk er brændenælde en fantastisk plante at bruge i netop te! Smagen minder om en mild udgave af spinat, der giver en skøn base i din urte te. Alle vores te...

Læs mere
Viser 1 - 19 af 19

Her finder du alle vores lækre te-blandinger og rene teer med brændenælde.
Mange synes at brændenælder er en irriterende plante, da de stikker og det svier hvis du bliver brændt af dem.
Men faktisk er brændenælde en fantastisk plante at bruge i netop te! Smagen minder om en mild udgave af spinat, der giver en skøn base i din urte te. Alle vores te bladinger med brændenælde i, er urte teer. Så du behøver ikke tænke på koffein og garvesyre, når du kigger efter te på denne side.

Brændenælde er rig på vitaminer

Planterne er fyldt med A og C vitamin, kalium, mangan, kalcium og jern! Der er altså god grund til at drikke løs af teen - husk dog på at planten alene ikke dækker dit daglige vitamin behov.
Du kan sagtens drikke en te lavet udelukkende med brændenælder, men oftest kommer planten rigtig til sin ret hvis den sammensættes med andre urter. Derfor findes brændenælden også i rigtig mange af varianterne fra Min Yndlings Te. Kirsten Kronborg laver de skønneste blandinger med udgangspunkt i hvad der er godt for kroppen og hverken Orange-, Rosa eller Blå Blanding er nogen undtagelse.

Også Pukka bruger brændenælder i en del af deres te blandinger. Du finder det bl.a. i deres skønne Motherkind Pregnancy, der er perfekt til gravide. Særligt hvis du gerne vil skære ned på koffein indtaget og stadig nyde en lækker te.

Vil du gerne have en ren brændenælde te? Så får Organic Cleansing Infusion fra Clipper Tea vores allerstørste anbefaling!