Error!

Rebæl

Mon du kender de økologiske og super dejlige færdigblandede cocktails og limonader fra danske Rebæl? Hvis du gør, så ved du helt sikkert også, at der er himmelvid forskel på disse og på de drikkeklare “breezere” og læskedrikke, som ellers er i dagligvarehandlen. Og hvis du ikke kender disse fra Rebæl i forvejen, så prøv dem! Her er nemlig tale om super lækre drinks med og uden alkohol, der er mindst lige så fantastiske, som dem du køber på barer, restauranter eller selv laver derhjemme. Det handler om kvalitet, fantastiske økologiske lokale råvarer og “no bullshit” - ingen mistænkelige e-numre eller mere eller mindre giftige konserverings- eller farvestoffer etc., for Rebæl nægter simpelthen at gå på kompromis med både smag og kvalitet

Rebæl - skønne drikkeklare cocktails og lemonader

Bag det specielle og sjove navn “Rebæl” finder man venneparret Emil og Morten - to tidligere tjenere, sommelierer og bartendere, der tilsammen har mere end 25 års erfaring med at lave og servere cocktails og andre drikkevarer for kræsne gæster. Ideen bag virksomheden opstod, da de to venner talte om, hvordan man egentlig kan minimere den lange ventetid på cocktails ved bardisken. Snakken gik på, om man egentlig ikke kan lave større mængder fantastiske kvalitets-cocktails og så hælde dem på flasker og sælge dem. Det skulle ikke blot være en anden udgave af de billige breezere, men forskellige “rigtige” velblandede cocktails af høj kvalitet og lavet på virkelig gode råvarer.

De to gutter begyndte at teste deres idé af og blandede delikate cocktails med gode ingredieser i større mængder i en fustage. Derved kunne de konstatere, at hvis man fremstiller store mængder ad gangen, kan man faktisk reducere tilberedningstiden for hver enkelt cocktail til mindre end et minut - noget, der virkelig batter både foran og bagved bardiskene på diskoteker, restauranter, barer etc.

Visionen

Visionen i Rebæl er først og fremmest at skabe et ikke mindst værdigt alternativ til det traditionelle og helt klassiske cocktail-håndværk ved at tilbyde dejlige, økologiske og virkelig veltillavede cocktails og lemonader på flaske, i fustage og i bag-in-a-box, så kunden slipper for selv at skulle kæmpe med shaker, si, frugt, bær, blender, spiritus osv., og så det ikke er nødvendigt at investere i et større batteri af forskellige slags spiritus for at kunne lave forskellige lækre cocktails til vennerne. Det er i længden meget smartere simpelthen at købe sine cocktails færdigblandede og drikkeklare.

I dag leverer Rebæl ikke alene drikkeklare luksus-cocktails og lemonader til diskoteker og virkelig fine Michelin-restauranter som Geranium og Alchemist - nu kan du også få dem hjem i stuen til din egen fest eller til en herlig vennemiddag, og dermed slipper du for alt besværet med at blande lækre cocktails til dine gæster.

Rebæls cocktails og lemonader

De fantastiske drikkevarer fra Rebæl er 100% økologiske og fremstillet af nøje udvalgte råvarer, der i videst muligt omfang er fra danske og helst lokale producenter, der tæller de bedste og mest erfarne passionerede gartnerier, frugtavlere og destillerier - faktisk er 80% af ingredienserne fynske økologiske råvarer, der hentes direkte ved producenterne. Dertil kommer, at Rebæls produkter er fremstillet af engagerede mennesker, der går op i og holder af vidunderlig smag!

Alle Rebæls færdigblandede og drikkeklare cocktails er i øvrigt fremstillet på grundlag af egne gennemprøvede opskrifter, og kunderne er vilde med dem!

Soif

Soif er navnet på Rebæls eksklusive produktlinie med kvalitets-cocktails og -lemonader, der er udviklet af erfarne bartendere til alle, som gerne vil være fri for arbejdet med at lave arbejdet selv. Soif er det franske ord for tørst, og i Frankrig bruges det også med et spørgsmålstegn efter ("Soif?") i betydningen “Skal vi ikke lige tage et glas?”.

De tre super lækre cocktail-varianter fra Rebæl, som vi er lykkelige for at fortælle, at du nu også kan få hos NORU, er:

  • Citronvodka, fynsk rabarber & vanilje - En virkelig lækker, frisk og sød cocktail, der emmer af høj sol, sommerliv og lune aftener på yndlingsrestaurantens terrasse. Drik den direkte af flasken, stik et sugerør i eller servér den af et fint glas med masser af is og en strimmel rabarber eller citronskal.
  • Gin, hyldeblomst & mynte - Til dig der elsker gin-cocktails! Denne er helt vidunderlig og med saft fra hyldeblomster, der har trukket i myntete og derefter er tilsat rørsukker og frisk citron. Drik den, som den er, eller hæld den i et flot stort glas og top med brusende champagne!
  • Rom, æble & timian - Rom-cocktails er ikke alene oppe i tiden, men også intet mindre end super lækkert. Denne er med god dansk rom og delikat ufiltreret æblemost, der er kogt med timian, og den er fantastisk, helt som den er og blot tilsat en håndfuld isterninger. Velbekomme!

Dertil kommer så NORUs flotte udvalg af virkelig fantastiske lemonader, most og iste - læskende og super lækkert. Se hele udvalget herunder.

Vis mindre