Cherry Rocher

Cherry Rocher - fantastiske sirupper pakket med sødme og smag

Det hæderkronede og mere end 300 år gamle franske destilleri Cherry Rocher var Frankrigs første af slagsen. I dag fremstilles der i destilleriet stadig frugtbaserede likører og spiritus, ligesom man blandt meget andet fremstiller tyktflydende delikate frugtsirupper med intens og vidunderlig aroma. Hos NORU har vi et udvalg af de allerbedste frugtsirupper fra Cherry Rocher - se disse længere nede på siden.

Frankrigs første destilleri, Cherry Rocher, blev grundlagt i 1705 i regionen Rhone-Alpes, som ligger nær Lyon. Allerede fra starten var fokus på at fremstille frugtbaserede alkoholiske drikke - og dermed først og fremmest likører. Idag producerer man på destilleriet både frugtsirup, absint, frugtaperitiffer, færdige frugtcocktails, frugtcremer, likører, eau de vie, dessertfrugt i eau de vie og meget andet, som ved tanken får mundvandet til at løbe, hvis man holder af frugt og bær med og uden spiritus. Cherry Rocher er simpelthen specialist i fremstilling af naturlige frugt- og urteekstrakter.

Cherry Rochers mange produkter er baseret på frugt, som er dyrket i virksomhedens egen frugthave, der blandt andet rummer mere end 6.000 kirsebærtræer af forskellige sorter. Frugthaven har eksisteret siden begyndelsen af 1800-tallet, og den er grundlaget for Cherry Rochers omfattende produktion.

Det veletablerede og succesfulde familieejede firma beskæftiger omkring et halvt hundrede personer og fremstiller årligt små 5 millioner liter likør, spiritus, frugtsirup etc. Omsætningen var i år 2014 på hele 11.500.000 € - altså i alt små 86 millioner kroner - og 27% af omsætningen kom fra eksport af virksomhedens produkter. 

Firmaets værdier

Når der tales om Cherry Rochers værdier er nøgleordene: Innovation, uafhængighed og miljø. Man søger løbende at udvikle opskrifter på blandt andet nye frugt- og urteekstrakter, og firmaets store erfaringsgrundlag gør, at man er i stand til at udvikle mere end 100 nye interessante og komplekse opskrifter om året. 

Virksomheden er - igennem 8 generationer - 100% familieejet, og man vægter højt, at man blandt meget andet kan tilbyde medarbejderne høj sikkerhed i jobbet. 

I Cherry Rocher føler man ansvar for miljøet, og man anvender blandt andet produktionsteknikker, der kræver fuld respekt for råvarerne - uden ekstra tilsætning af kunstige aromastoffer eller unaturlige konserveringsmidler. Produkterne emballeres i genbrugsmaterialer, og der arbejdes løbende på at minimere emballagevægten, således at der ikke overemballeres, ligesom der i virksomheden løbende affaldssorteres, således at genanvendeligt materiale ikke blot destrueres.

NORUs produkter fra Cherry Rocher

Hos NORU har vi nøje udvalgt og håndplukket nogle af Cherry Rochers - efter vores mening - absolut lækreste komplekse frugtsirupper, som kun fremstilles af de allerbedste ingredienser. De egner sig fortrinligt som et ekstra lækkert pift til cocktails, limonader, på grød og yoghurt, i desserter og kager, over is, over friske bær, i flødeskum, i te og kakao etc. 

Cherry Rochers sirupper er pasteuriseret og tappet på firmaets egne genanvendelige glasflasker - med indgraveret våbenskjold - mens de endnu er varme. For at sikre brugervenlighed er sirupsflaskerne i øvrigt alle drypfri.

 • 1705 Sirop de Fraise - Jordbærsirup
  Fantastisk jordbærsirup med et ekstra pift af citron, hyldebær og gulerod. Jordbærsiruppen er blandt andet perfekt i drinks, over frugt og i kager. Den har en virkelig skøn smag, og den er drøj i brug.
 • 1705 Sirop de Mangue - Mangosirup
  Vidunderlig intens mangosirup, som egner sig fortrinligt i te, spændende cocktails og desserter. Her er tale om en virkelig delikat sirup, som er rig på smag og er drøj i brug!
 • 1705 Sirop de Noisette - Hasselnøddesirup
  Velsmagende og lækker sirup med intens smag af hasselnødder. Den egner sig perfekt til is, kager og desserter, men gør sig også fantastisk f.eks. i god stærk kaffe!
 • 1705 Sirop de Chocolat - Chokoladesirup
  Som hasselnddesoiruppen er denne super velegnet til både desserter og i en god kop kaffe! Den søder på den lækreste måde, og er man vild med chokolade, bør man virkelig prøve denne delikate sirup.

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Vis mindre