Sequeirinha

Sequeirinha - fantastiske portvine af høj kvalitet

Der er ikke meget, der kan slå et godt glas portvin som ledsager til forretter, kaffe, ost, nødder, dessert, kage og…...alt muligt andet. Og har du ikke prøvet portvinene fra vinhuset Sequeirinha før, så er det på høje tid, for her taler vi om virkelig fantastiske, runde og intense portvine med masser af herlig smag.

Produkterne

Vinhuset Sequeirinha er især kendt for sine fremragende og mange gange præmierede portvine, der udmærker sig ved dyb og intens smag, men også virksomhedens hvid- og rødvine har gjort sig bemærket for sine gode kvaliteter. Hos NORU er det dog især portvinene, vi er faldet for og derfor har valgt, at vores kunder også skal tilbydes. Vi har håndplukket de tre varianter fra vinhuset Sequeirinha, som vi selv synes er de suverænt allerbedste:

  • Fine Ruby Port - en ung og virkelig skøn portvin med fantastisk smag af vilde bær og solmodne kirsebær

  • Fine Aged Tawny Port - en fremragende portvin med dyb og intens smag af vanilje og røg

  • Fine Rose Port - en moderne, lys, rødlig, let, sød og intens portvin med skønne smagsnuancer af granatæble og modne jordbær

Se og læs meget mere om de enkelte Sequeirinha portvine i vore sortiment nedenfor.

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU går vi op i god kvalitet, bæredygtighed og i økologi. Når du køber dine varer hos os, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at hente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og endda også mulighed for levering få timer senere, hvis du bestiller inden et bestemt klokkeslet og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller dine varer hos NORU, kan du betale med almindelige betalingskort - blandt andet Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - ligesom du også kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du betaler med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver naturligvis først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør vores allerbedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som overhovedet muligt! Det betyder blandt andet, at hvis du foretager bestillingen inden kl. 16, sender vi den afsted samme dag! Bestiller du på en hverdag inden kl. 15.30, kan du - hvis det skal gå super hurtigt, og hvis leveringsadressen ligger inden for bestemte postnumre - vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr leverer varerne samme aften mellem kl. 18 og 21.30! Læs mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc. her.

Er du i tvivl om noget, er du altid meget velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer i Søborg

Opholder du dig i nærheden af NORUs lager på Tobaksvejen i Søborg, kan du vælge selv at afhente dine bestilte varer - og det er naturligvis gratis! Vælger du dette, modtager du en E-mail, så snart ordren er behandlet, og varerne er klar til afhentning. Vi har dog almindeligvis temmelig travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er helt sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter din bestilling!

Vis mindre