Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag
Ny Castensens Te Julekalender - 2 personer Udvid

Carstensens Te Julekalender - 2 personer

Carstensens Tehandel

87-20-35

Ny

299,00 kr

inkl. moms

Forudbestil NU!

Køb for 399,00 kr mere og få Fri Fragt!

En skøn og smagsfuld julekalender til 2 personer. Bag hver låge finder du 2 tebreve, så der både er et til dig og din partner. Hver dag får du en ny smag at prøve, så du kommer igennem 24 lækre smage. Du finder både grønne, hvide, sorte, røde, urte og chai teer. Læs mere om den skønne julekalender længere nede på siden.

Flere detaljer

Mere info

Her får du en skøn og lækker julekalender som du og din partner kan varme sig på gennem hele julen. Bag hver af de 24 låger, finder du nemlig 2 tebreve. Og hver dag får du en ny skøn smag fra en af Carstensens Tehandels mange skønne teer. Du kommer igennem et stort repertoire af teer - du vil prøve skønne te-blandinger, krydrede teer, frugtige teer, friske teer, sødlige teer, kendte teer, økologiske teer og meget meget mere. Der er både grønne, hvide, sorte, urte og chai teer at finde. Så det er bare om at få smagt en masse smagsfulde teer, og måske er du heldig at finde din nye yndlings te.

Selve julekalenderen har et flot design, som sammenkobler den gamle tebutik - Carstensens Tehandel med en skøn og moderne julekalender. Designet er er en flot grøn julekalender der kan åbnes op. På den ene siden af den åbnede kalender, finder du en lille historie om teen og et fint billede fra Carstensens Tehandel. På den anden side finder du 24 små låger, med gule tal på, hvor du bag hver låge finder din te.

En dejlig julekalender som du kan nyde i minimum 24 dage i december.

Indhold: 48 tebreve

Levering: Skal du nå at have fingrene i denne skønne julekalender, så kan du nu forudbestille den her. Bestil inden d. 1 oktober for at være helt sikker på at få fingrene i denne herlighed. Derefter er der kun begrænset antal på lager.
Vi trækker først pengene når julekalenderen sendes afsted til dig. Afsendes fra uge 41.

Data

Varenr: 87-20-35

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Carstensens Te Julekalender - 2 personer

Carstensens Te Julekalender - 2 personer