Carstensens Tehandel

Nu kan du også få de dejlige løse teer og tebreve fra Carstensens Tehandel hos NORU! Der er tale om fantastisk delikate teer af høj kvalitet, og de er stærkt populære hos rigtig mange inkarnerede tedrikkere.

Læs mere

Med en solid jysk købmandsmæssig baggrund - og en stor interesse for te - åbnede Peter Carstensen for lidt mere end 30 år siden sin skønne tehandel i Aabenraa. Her fremstiller og sælger familien Carstensen en lang række helt unikke og eksklusive teblandinger, kaffer og diverse tilbehør - altsammen produkter, som er blevet voldsomt populære hos Fam. Carstensens Tehandels kunder.


Virksomheden har i dag mere end 100 forhandlere og serveringssteder landet over, og nu kan teerne altså også fås online hos NORU - det er vi ret glade for og stolte over!


Fokus på ansvarligt forbrug produktion


Hos Fam. Carstensens Tehandel har man stor fokus på bæredygtighed, og man arbejder af samme årsag aktivt med især det 12. af FNs verdensmål: “Ansvarligt forbrug og produktion”. Man søger på mange forskellige måder at reducere affaldsmængden - blandt andet har man arbejdet med udvikling af kompostérbar emballage til tebreve, og som resultat deraf introducerer man nu en 100% kompostérbar tepose, som er helt fri for plastik og ikke efterlader forurenende rester, når den nedbrydes. Man deltager desuden i universitetsprojekter omkring bæredygtig forsyning indenfor fødevarebranchen.


Produkterne


Produkterne fra Fam. Carstensens Tehandel omfatter blandinger med te fra hele verden, og de er i meget høj kvalitet og tilbydes til ret fornuftige priser. Hos NORU har vi valgt i første omgang at tilbyde vores kunder et ret pænt udvalg af både løse teer og tebreve - se dem allesammen nedenfor, hvor du også kan klikke ind på de enkelte og læse meget mere.

Læs mindre
Viser 1 - 24 af 31