Chaplop Casablanca te med citrongræs og mynte i flot dåse fra Chaplon Tea
EU Økologi Kontrol

  Chaplon Casablanca Te - 160 gram dåse

  Varenr. 11-20-28
  En gylden grøn og hvid te med frisk og sød smag fra citrongræs og pebermynte - drøm dig væk til solrige egne med en kop af denne te.
  DKK 129,00
  Pris: 119,-
  På lager

  Casablanca te fra Chaplon er en lækker te blanding af grøn sencha te, hvid te, citrongræs, pebermynte og naturlige olier. Inspirationen til teen er hentet i Marokkos gader, hvor de hyggelige caféer spreder en skøn stemning. Når du dufter til den nylavede til, vil dine tanker glide hen på solnedgang og lune himmelstrøg. Denne te er i sandhed en te for eventyreren, der godt kan lide en frisk og sød smag.

  Den grønne sencha te bliver høstet på et sent stadie i tebuskens vækstperiode, hvilket giver et teblad med en blød smag.

  OBS: Det lille sorte låg der er inderst i dåsen, er et transport låg. Det skal ikke bruges efter åbning.

  Du skal bruge ca 1 tsk teblade til en enkelt kop te, og 2-3 tsk hvis du brygger en hel kande. Du kan genbruge tebladene igen, helt op til 3 brygninger kan du lave på de samme blade. Brug ikke spilkogende vand, når du brygger teen, men lad vandet køle lidt af inden du hælder det over bladene. Teen skal trække i 3-5 minutter før du drikker den.

  Chaplon Cacablanca te fås i metaldåse med 160 gram te i eller som refill æske med 100 gram i.

  Gratis gaveindpakning
  30 dages returret
  Fri fragt over 349,- til Danmark - ellers 33,-
  Bestil inden kl 16 for afsendelse idag

  Kurven er tom