Chaplon Julete - 100 gram løs te

Chaplon Tea

Ny vare

Nedsat pris! Julete fra Chaplon Tesa i refill æske Udvid

Chaplons nye fantastiske julete med alle julens lækre krydderier samt æblestykker i.

Flere detaljer

58,65 kr

69,00 kr

-15%

Køb for 399,00 kr mere og få Fri Fragt!

NORU anbefaler dette tilbehør:

Mere info

En rigtig skøn te der dufter af jul. Teen er blandet af sort Ceylon pekoe te, hvid te og julens lækre krydderier. Den sorte og hvide te er tilsat chai-krydderiblanding, æblestykker, orangeskaller og aroma Der er brugt den ekstra fine Pekoe te til denne blanding, der stammer fra Sri Lanka. Det er en topskudskvalitet med et meget lavt indhold af garvesyre.

Teen bliver dyrket efter bæredygtige principper og er økologisk. Den er forarbejdet med største respekt for mennesker og natur, så miljøet belastes mindst muligt under produktionen.

Chaplon håndplukker tebladene to dage før, de normalt regnes for at være klar til at blive høstet. Så er bladene stadig små og lysegrønne, det giver nemlig en te af højeste kvalitet.

Vi anbefaler, at du bruger en teske te til en almindelig kop, og genbrug gerne tebladene helt op til tre gange. Køl vandet ned til 85 grader, før du hælder den over teen, og lad den derefter trække i 3-4 minutter.

Ingredienser: Økologisk sort te, økologisk orangeskal, økologisk hvid te,  økologisk æblestykker, chai krydderier og naturlig aroma.

OBS. Teen er ændret en fra sidste år. Mynte og ingefær, er byttet ud med æblestykker og chai-krydderier.

Data

Mærkning Økologisk
Varianter Hvid te
Varenr: 11-20-16
EAN: 5704120722013

Reviews

Skriv en anmeldelse

Chaplon Julete - 100 gram løs te

Chaplon Julete - 100 gram løs te