Alle varer fra brand Cherry Rocher

Det hæderkronede og mere end 300 år gamle franske destilleri Cherry Rocher var Frankrigs første af slagsen. I dag fremstilles der i destilleriet stadig frugtbaserede likører og spiritus, ligesom man blandt meget andet fremstiller tyktflydende delikate frugtsirupper med intens og vidunderlig aroma.

Hos NORU har vi et godt udvalg af de allerbedste frugtsirupper fra Cherry Rocher - se disse længere nede på siden.

Læs mindre

Cherry Rocher

Frankrigs første destilleri, Cherry Rocher, blev grundlagt i 1705 i regionen Rhone-Alpes, som ligger nær Lyon. Allerede fra starten var fokus på at fremstille frugtbaserede alkoholiske drikke - og dermed først og fremmest likører. Idag producerer man på destilleriet både frugtsirup, absint, frugtaperitiffer, færdige frugtcocktails, frugtcremer, likører, eau de vie, dessertfrugt i eau de vie og meget andet, som ved tanken får mundvandet til at løbe, hvis man holder af frugt og bær med og uden spiritus. Cherry Rocher er simpelthen specialist i fremstilling af naturlige frugt- og urteekstrakter.

Cherry Rochers mange produkter er baseret på frugt, som er dyrket i virksomhedens egen frugthave, der blandt andet rummer mere end 6.000 kirsebærtræer af forskellige sorter. Frugthaven har eksisteret siden begyndelsen af 1800-tallet, og den er grundlaget for Cherry Rochers omfattende produktion.

Det veletablerede og succesfulde familieejede firma beskæftiger omkring et halvt hundrede personer og fremstiller årligt små 5 millioner liter likør, spiritus, frugtsirup etc. Omsætningen var i år 2014 på hele 11.500.000 € - altså i alt små 86 millioner kroner - og 27% af omsætningen kom fra eksport af virksomhedens produkter. 

Firmaets værdier

Når der tales om Cherry Rochers værdier er nøgleordene: Innovation, uafhængighed og miljø. Man søger løbende at udvikle opskrifter på blandt andet nye frugt- og urteekstrakter, og firmaets store erfaringsgrundlag gør, at man er i stand til at udvikle mere end 100 nye interessante og komplekse opskrifter om året. 

Virksomheden er - igennem 8 generationer - 100% familieejet, og man vægter højt, at man blandt meget andet kan tilbyde medarbejderne høj sikkerhed i jobbet. 

I Cherry Rocher føler man ansvar for miljøet, og man anvender blandt andet produktionsteknikker, der kræver fuld respekt for råvarerne - uden ekstra tilsætning af kunstige aromastoffer eller unaturlige konserveringsmidler. Produkterne emballeres i genbrugsmaterialer, og der arbejdes løbende på at minimere emballagevægten, således at der ikke overemballeres, ligesom der i virksomheden løbende affaldssorteres, således at genanvendeligt materiale ikke blot destrueres.

NORUs produkter fra Cherry Rocher

Hos NORU har vi nøje udvalgt og håndplukket nogle af Cherry Rochers - efter vores mening - absolut lækreste komplekse frugtsirupper, som kun fremstilles af de allerbedste ingredienser. De egner sig fortrinligt som et ekstra lækkert pift til cocktails, limonader, på grød og yoghurt, i desserter og kager, over is, over friske bær, i flødeskum, i te og kakao etc. 

Cherry Rochers frugtsirupper er pasteuriseret og tappet på firmaets egne genanvendelige glasflasker - med indgraveret våbenskjold - mens de endnu er varme. For at sikre brugervenlighed er sirupsflaskerne i øvrigt alle drypfri.

1705 Sirop de Peche - Ferskensirup

Lækker frugtsirup af Cherry Rochers egne sødmefyldte ferskner - tilsat frisk citron. Siruppen er perfekt i desserter, coctails, is, og som et ekstra pift i kaffen eller teen. Den har en ret unik og skøn smag, og den er drøj i brug.

1705 Sirop de Framboise - Hindbærsirup

Skøn og sød hindbærsirup med masser af fantastisk smag og mange anvendelsesmuligheder. Den egner sig blandt andet rigtig godt til cocktails, desserter og bagværk, og den er meget drøj i brug.

1705 Sirop de Fraise - Jordbærsirup

Fantastisk jordbærsirup med et ekstra pift af citron, hyldebær og gulerod. Jordbærsiruppen er blandt andet perfekt i drinks, over frugt og i kager. Den har en virkelig skøn smag, og den er drøj i brug.

1705 Sirop de Cactus Citron - Kaktussirup

Super spændende og delikat kaktussirup med frisk citron i høj kvalitet! Siruppen har en afrundet smag og er super god i - eller til - eksempelvis is, fromager, cremer, coctails eller blot i teen eller kaffen. Kaktussiruppen er - ligesom Cherry Rochers andre sirupper - meget drøj i brug.

1705 Sirop de Mangue - Mangosirup

Vidunderlig intens mangosirup, som egner sig fortrinligt i te, spændende cocktails og desserter. Her er tale om en virkelig delikat sirup, som er rig på smag og er drøj i brug!

1705 Sirop de Mojito - Mojitosirup

Dejlig frisk mynte- og limesirup, som er særlig god som et ekstra pift i læskende mojito-cocktails, men som naturligvis også kan anvendes i andre cocktails, desserter og bagværk. Siruppen har en nærmest sublim smag og er drøj i brug!

Læs mere
Viser 1 - 5 af 5 varer
Viser 1 - 5 af 5 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder