Efterårsvarer

Der er 61 varer.

Vinden rusker i træerne udenfor, og mørket falder på tidligere og tidligere hver dag. Man kan næsten ikke komme op om morgenen, fordi det er iskoldt og regner. Det er efterår! Når bladene bliver gule og røde, er det tid til en varm sweater, skisokker, forkælelse, dampende hed og styrkende te, varm nærende kaffe med lidt ekstra smag, lækker choko...

Vinden rusker i træerne udenfor, og mørket falder på tidligere og tidligere hver dag. Man kan næsten ikke komme op om morgenen, fordi det er iskoldt og regner. Det er efterår! Når bladene bliver gule og røde, er det tid til en varm sweater, skisokker, forkælelse, dampende hed og styrkende te, varm nærende kaffe med lidt ekstra smag, lækker chokolade og skønne karameller, og en lille én at styrke sig på! Tag et kig herunder på vores udvalg af varer, som passer ekstra godt til forkælelse og efterårshygge for hele familien!

Når skoven falmer....

....og trækfuglene vender snuden mod syd, når bladene på træerne visner og får brune, gule, orange og røde farver, selvom Georginerne stadig blomstrer lystigt, og når frugttræerne bugner af plukkemodne æbler, pærer og blommer, er det tid til at rykke indenfor og sylte, tørre tynde skiver frugt til søde vintersnacks og koge æblegrød. Hvis man altså er til dét. Andre bruger krudtet på at gøre haven - eller altankasserne - klar til vinter, få lagt blomsterløg til næste forårs tidlige blomstring, eller pakker sig ind i et tæppe og rykker udenfor med en kop varm styrkende te eller stimulerende kaffe og en god bog, inden havemøbler og hynder pakkes ned for vinteren.

Nogen hader det - efteråret - måske fordi det er enden på de lange gode sommerdage. Andre elsker, når dagene bliver kortere, vinden rusker i trætoppene, og man søger indenfor for at varme sig i et lunt sofahjørne eller en god lænestol med en kop varm kakao med skumfiduser. Uanset hvordan man har det med efteråret, vil de fleste nok kunne blive enige om, at det er årstiden, hvor man samles, tænder op i brændeovnen og hygger sig.

Efterårsferie

Når skolerne sender børnene på efterårsferie, føles det allerede, som om det er længe længe siden, at sommerferien sluttede. Nogle familier rejser bort i ferien, mens andre rykker sammen indenfor, når blæsten rusker udenfor, og regn, dis og tåge ind imellem afløses af enkelte lune og meget smukke dage.

Der skal samles kastanjer i skoven, og der skal laves kastanjedyr og leges med dem. Og der skal spilles brætspil og hygges med pandekager, søde sager af god kvalitet og varm kakao.

Allerede nu begynder mange også så småt at overveje og planlægge efterårets og vinterens festligheder - Halloween og julemåned. Skal der arrangeres Halloween-party? Og pyntes op? Skal vi være på forkant med julen i år? Hvem skal have pakke- og adventskalendere - og kan vi slippe let om ved nogen af dem? Skal vi begynde så småt allerede nu at købe julegaver ind? Skal vi have værtindegaver parat til julemånedens kommende arrangementer? NORU har et super udvalg af både rigtig god kaffe, skøn te, fantastisk kakao, styrkende spiritus og likør, søde sager og dejligt udstyr og tilbehør til brygning og servering af te og kaffe, som også egner sig fortrinligt som fantastiske jule-, advents- og værtindegaver!

Halloween

Når Halloween nærmer sig, skal der skaffes store og små græskar. Der skal skæres græskarhoveder, der skal pyntes op, og der skal ordentligt slik på lager til bestikkelse af de mange uhyrer og spøgelser, der har det med at banke på døren denne uhyggelige aften. Ungerne skal klædes ud og løbe rundt og skræmme naboer og venner, mens de voksne, der står for arrangementerne, fortjener en ekstra god kop kaffe og lidt lækker chokolade.

Det sene efterår

Det sene efterår er varme supper og gryderetter, der har simret i timevis. Det er varme styrkende drikke - kaffe, te og kakao - og det er forkælelse og selvforkælelse og søde sager. Og ikke mindst er det i det sene efterår, at man begynder at mærke energien svinde, at efterårs-forkølelserne sætter ind, og man har brug for et energiboost, inden vinteren kommer, og det går løs i julemåneden. Prøv NORUs egen Øko Kinesisk Gunpowder Te, når du har brug for ny energi. Og når efterårforkølelsen har fået fat, er et par dampende hede og søde romtoddyer noget af det mest vidunderlige, man kan indtage.  

Udforsk gerne vores bud på efterårsvarer nedenfor - iblandt disse finder du meget af netop alt dét, der er med til at gøre efteråret rigtig hyggeligt!

Læs mindre
Læs mere
Viser 1 - 24 af 61