Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag

Elkedel

Der er 7 varer.

Gode el-kedler

- til mange formål 

Står du lige og skal bruge varmt - eller kogende vand - lidt hurtigt? Så er en el-kedel sagen! Med den kan du lynhurtigt koge vand til instant kaffe, te, kakao, modermælkserstatning, rengøring, skoldning af glas eller andet, og med nogen el-kedler kan du endda varme vandet til nøjagtig den temperatur, der pas...

Gode el-kedler

- til mange formål 

Står du lige og skal bruge varmt - eller kogende vand - lidt hurtigt? Så er en el-kedel sagen! Med den kan du lynhurtigt koge vand til instant kaffe, te, kakao, modermælkserstatning, rengøring, skoldning af glas eller andet, og med nogen el-kedler kan du endda varme vandet til nøjagtig den temperatur, der passer dig - og efterfølgende holde det varmt på den ønskede temperatur, så længe du vil. Dette  gælder eksempelvis for de skønne PLINT-elkedler, der tillige har et kolossalt hyggeligt og lidt retroagtigt udtryk. 

Skal din el-kedel i stedet emme af smuk elegance, vil vi i stedet anbefale Harios Bueno 80 el-kedel. Den er super flot og passer perfekt til Harios andre lækre produkter, som du også kan få hos NORU.

Drømmer du i stedet om en hypermoderne og helt stilren el-kedel, hvor du kan styre vandtemperaturen via din mobiltelefon og efterfølgende opretholde samme temperatur i op til 12 timer, så er det vores fantastisk lækre Mi Smart Kettle fra Xiaomi, du skal erhverve dig.

Se vores lækre el-keder i forskellige skønne farver og med lige så forskellige udtryk og kvaliteter herunder.

Læs mindre
Læs mere
Viser 1 - 7 af 7

Filtrér efter: