Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag
Fever-Tree "The Art of Mixing" Bog Udvid

Fever-Tree "The Art of Mixing" Bog

Fever-Tree

88-70-01

Ny

149,00 kr

inkl. moms

På lager

Køb for 399,00 kr mere og få Fri Fragt!

En perfekt drinks-bog som alle kan bruge - alt fra den erfarne bartender til ham/hende der bare elsker en lækker drink. I bogen finder du 224 sider med opskrifter, tips, historier og meget mere, fra nogle af verdens bedste bartendere. Bogen er på engelsk og du kan læse mere om indholdet lænegere nede på siden.

Flere detaljer

Mere info

Her ser du den ultimative drinks-bog, hvor du med drikkevare fra Fever-Tree nemt kan skabe en masse skønne drinks. Fever-Tree "The Art of Mixing" Bog er på 224 sider og indeholder inspiration til spiritus-matching, udstyr, teknikker og 125 sider med spændende drinks lavet med Fever-Tree Premium Mixers. Du finder også billeder af skønne drinks, som er lavet af nogle af verdens bedste bartendere - heriblandt de to danskere Kirsten Holm fra K-Bar og Jeppe Nothlev fra Ruby i København.

I bogen er der selvfølgelig massere af fantastiske variationer af verdens mest populære drinks - Gin & Tonic. Men du finder også opskrifter lavet med andre alkolhol typer, blandt andet sake, absint, skotsk whisky, limoncello og chartreuse. I opskrifterne mixet der med alle former for de populære Fever-Tree - både de klassiske tonics, Ginger Ale, de frugtige tonics, Ginger Beer samt de lækre krydrede Aromatic Tonic, Mediterranean Tonic og Madagascan Cola.

Og ved lækre drinks hører også en flot udsmykning til. De fine garnish som du finder i båden er alt fra limebåde, bikage til dehydreret rødbede. 

Fever-Tree "The Art of Mixing" Bog er fyldt med gode tips, historier og fantastiske opskrifter for alle og er en perfekt gave til den nyerhvede bartender, den garvede bartender, hjemme bartenderen eller bare til ham/hende der elsker gode drinks. Giv evt. bogen sammen med flere forskellene Fever-Tree mixere, og måske en god flaske spiritus, så de nemt kan starte op. 

Bogen er på engelsk.

Du finder alle de skønne Fever-Tree mixer og gaveæsker samlet lige her.

Data

Materiale Papir
Vægt 750 gram
Sprog Engelsk
Varenr: 88-70-01

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Fever-Tree "The Art of Mixing" Bog

Fever-Tree "The Art of Mixing" Bog