Ingredienser

  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 2 dl. mælk - gerne letmælk
  • 2-3 dl. piskefløde
  • 3 spsk. flormelis
  • 1,5-2 spsk. Matcha-pulver
  • Kornene fra en fed stang vanillie
  • 2-4 tsk. tørret fintrevet ingefær (efter smag)

 

Fremgangsmåde

  • Pisk fløden til flødeskum
  • Pisk æggeblommerne med flormelis, vanilliekorn, ingefær og Matcha, til massen er helt lys og fin
  • Tilsæt mælken til æggemassen lidt efter lidt under stadig piskning
  • Vend forsigtigt flødeskummet i massen
  • Hæld iscremen i en egnet beholder med tætsluttende låg, og sæt den i fryseren i ca. 5 timer (rør gerne i den ca. hver time) - eller brug en ismaskine til at fryse isen i.