Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag

ForLife tekander

Der er 30 varer.

ForLife tekander - til farverig tebrygning

ForLife tekanderne er med deres smukke udseende med til at pifte ethvert veldækket tebord op. De er super smukke og funktionelle, og vi kan tilbyde dig tre forskellige typer: Stump, Dew og Curve. Stump og Curve tekanderne findes i et væld af glade farver, og Dew fås i flere forskellige meget smukke og ...

Læs mere
Viser 1 - 24 af 30

Filtrér efter:

ForLife tekander - til farverig tebrygning

ForLife tekanderne er med deres smukke udseende med til at pifte ethvert veldækket tebord op. De er super smukke og funktionelle, og vi kan tilbyde dig tre forskellige typer: Stump, Dew og Curve. Stump og Curve tekanderne findes i et væld af glade farver, og Dew fås i flere forskellige meget smukke og blide pastelfarver. 

  • Stump tekande
    Denne skønne tekande har fasthængslet låg og rummer 53 cl. friskbrygget te - nok til 1-2 personer. Den er i glaseret keramik og er stabelbar, hvilket især er smart, når man har flere af disse kander, så de ikke fylder unødigt på køkkenbordet eller i skabet. Kanden har i øvrigt et ekstra finmasket og udtageligt tefilter i rustfrit stål. Både kanden og filteret kan rengøres i opvaskemaskine. En virkelig dejlig lille tekande - måske hver gæst eller hvert familiemedlem skal have sin egen lille Stump tekande i yndlingsfarven?

  • Curve tekande
    Curve tekanden, der er fremstillet i blyfri keramik og med en silikonering under låget (så det slutter tæt), er perfekt både til gæster og til den store tedrikker. Den har den klassiske og genkendelige runde tekande-form, er med løst låg og kan rumme hele 1,3 liter skøn te. Det ekstra finmaskede tefilter i rustfrit stål har et praktisk lille håndgreb, så det nemt kan fjernes fra kanden, når den friskbryggede te har fået den ønskede styrke. Det hele kan rengøres i opvaskemaskine, og selve tekanden kan desuden gå i mikroovn - naturligvis uden tefilteret i rustfrit stål! Curve tekanden kan i øvrigt suppleres med tilhørende flotte kopper / krus.

  • Dew tekande
    Dew tekanden fås i forskellige skønne og blide pastelfarver, og den rummer 1,1 liter friskbrygget te. Kanden har et te-filter med bittesmå huller og et fint håndgreb, så du nemt kan tage det ud, når din te har trukket længe nok. Selve kanden og låget er lavet i blyfri keramik, mens te-filteret er lavet i rustfrit stål. Under låget er isat en silikone-membran, der sikrer, at låget slutter helt tæt. Tekanden samt filteret kan rengøres i opvaskemaskine, og kanden kan - uden metalfilter og låg - tillige gå i mikrobølgeovn. Dew tekanden kan suppleres med tilhørende dejligt store tekopper.

ForLifes tekander er yderst rengøringsvenlige og kan vaskes op i opvaskemaskine. Vi vil dog altid anbefale, at man - for at forlænge kandens levetid - vasker den op i hånden. Det kan - som i de fleste tekander - forekomme, at der kommer aflejringer af garvesyre fra teen, som ikke så let går af i vask. Disse kan dog nemt fjernes med lidt bagepulver og varmt vand.

Se alle ForLife tekanderne nedenfor.