ForLife

ForLife - Lækkert udstyr i høj kvalitet og glade farver

Trænger dit tebord til at peppes op? NORU forhandler en række skønne tekander og tekopper i høj kvalitet og i mange glade farver fra det californiske firma ForLife!

ForLife

ForLife er en amerikansk virksomhed med base i Californien i det vestlige USA. Firmaet blev grundlagt af keramisk designer og entreprenør Masa Fujii i 1994 og har et sortiment, der omfatter de smukkeste tepotter, kaffekander, stempelkander, te- og kaffekrus og meget andet udstyr til kaffe- og tebrygning og servering. Produkterne kommer i smukke og glade farver samt i mere diskrete og elegante toner. Kort sagt: Firmaet laver noget for enhver smag!

Filosofien bag

Filosofien bag ForLife er at designe, udvikle og skabe produkter, der er enkle, smukke og funktionelle på samme tid - og som ikke mindst kan holde livet ud! Produkterne skal give mening, og de skal være anvendelige i almindelig daglig husholdning. Og produkterne skal ikke bare være af så god kvalitet, at de i princippet kan holde en livstid, men de skal også kunne bevare det smukke udseende, selvom de udsættes for almindelig slid og brug.

Produktsikkerhed

ForLife tager produktsikkerhed meget alvorligt, og firmaet udviser stor omhyggelighed i udvælgelsen af giftfri produktmaterialer. Alle materialer, der anvendes til ForLife produkter, lever op til såvel de strenge amerikanske FDA (Food and Drug Administration) standarder som til California Proposition 65, der er en californisk lov til beskyttelse af borgere mod udsættelse for giftige stoffer og kemikalier.

 

Lækre produkter i gode farver 

NORU forhandler de kønneste små Stump tekander, Curve tekander, Curve tekopper, tebrevsbakker og Dew kander og kopper fra ForLife i et stort udvalg af både muntre og blide farver.

  • Tebrevsbakke
    ForLifes tebrevsbakke er en lille smart ting, som løser problemet med, hvor man skal gøre af det brugte tebrev. Her er tale om en fin lille “tallerken” af keramik, og den fås i fem flotte farver.

ForLifes kander og kopper er yderst rengøringsvenlige og kan fint vaskes op i opvaskemaskine. Alligevel kan det - som i de fleste tekander og kopper - forekomme, at der kommer aflejringer af garvesyre fra teen, som ikke så let går af i vask. Disse kan dog nemt fjernes med lidt bagepulver og varmt vand.

ForLife kopperne og kanderne er med deres smukke udseende med til at pifte ethvert veldækket tebord op. Måske hver gæst skal have sin egen lille tekande på bordet? Eller måske hvert familiemedlem skal have sin egen Curve tekop i hans eller hendes yndlingsfarve?