Gaveidéer

Gaveidéer - noget for enhver smag og til enhver anledning!

Har du svært ved at finde på en god gave, som modtageren med stor sikkerhed vil blive glad for? Det har vi alle sammen prøvet, og det kan give masser af overvejelser, frustrationer og irriterende tidsspilde. Hos NORU har vi dog gjort det super let for dig! Afhængig af hvem du skal give ...

Læs mindre

Gaveidéer - noget for enhver smag og til enhver anledning!

Har du svært ved at finde på en god gave, som modtageren med stor sikkerhed vil blive glad for? Det har vi alle sammen prøvet, og det kan give masser af overvejelser, frustrationer og irriterende tidsspilde. Hos NORU har vi dog gjort det super let for dig! Afhængig af hvem du skal give en gave - og hvad anledningen er - så har vi altid gode forslag til en passende gave, som modtageren med stor sandsynlighed vil blive rigtig glad for! Det er dog en rigtig god idé - inden gaveindkøbet - at undersøge om modtageren helst drikker kaffe, te eller kakao, eller om han/hun er langt mere til lækkert service, fedt brygge-udstyr eller lækre gourmet-krydderiblandinger og lignende.

Her får du lidt gaveidéer til forskellige anledninger:

Personlig hilsen

Husk, når du bestiller, at du kan tilføje en personlig og håndskrevet hilsen, der lægges ved din gave! Lige meget hvilken gave du vælger til den heldige modtager, vil det gøre ham eller hende ekstra glad - det tør vi godt love!

Gavekort

Har du svært ved at vælge mellem de mange skønne ting i vores webshop, som kan anvendes som en dejlig gave, kan du i stedet vælge at give et gavekort til NORU. På den vis kan den heldige gavemodtager selv vælge sin gave fra vores kæmpe udvalg af kvalitets-kaffer, lækre teer, skønne søde sager, fantastisk bryggeudstyr og meget meget mere!

 

Derfor skal du købe dine gaver hos NORU

Hos NORU går vi op i kvalitet, ligesom vi går ind for bæredygtighed - og når du bestiller dine gaver hos NORU, er du tillige sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager i Søborg, gratis levering ved køb over et vist beløb og mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt klokkeslet og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du køber ind hos NORU kan du naturligvis betale med de almindeligste betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - ligesom du også kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du betaler med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver selvfølgelig  først trukket, når pakken afsendes fra vores lager i Søborg.

Levering af gaver

Er du sent på den med indkøbet af gaven? Det kender vi godt - og derfor har vi gjort det let for dig at finde en virkelig lækker gave, som også du selv ville elske at få! Og så gør vi i øvrigt vores ypperste for, at din gave når så hurtigt frem til modtageren, som muligt! Det betyder, at hvis du bestiller din gave inden kl. 16, så sender vi den afsted samme dag! Bestiller du på en hverdag inden kl. 15.30, kan du - hvis det skal gå rigtig hurtigt, og hvis leveringsadressen ligger inden for bestemte postnumre - vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer gaven samme aften mellem kl. 18 og 21.30! Læs mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc. her.

Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af gaven i Søborg

Bor eller opholder du dig i nærheden af vores lager på Tobaksvejen i Søborg, har du også mulighed for selv at afhente den bestilte gave hos os - det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en email, så snart ordren er behandlet og står klar til afhentning. Vi har dog ofte ret travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 43421115 og aftale afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter din bestilling!

 

Læs mere
Viser 1 - 25 af 25 varer
Viser 1 - 25 af 25 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder