Gaver til ham

Gaver til ham - perfekte til alle anledninger!

Står du - som så mange af os - ofte med det problem, at du mangler at købe gaven til din mand, din far, din søn eller din gode ven? Vi er mange, der de her mange gange om året river os i håret, når vi igen står med en ønskeseddel, hvorpå der blot står “Sokker, underbukser og t-shirts”, for hvordan ...

Læs mindre

Gaver til ham - perfekte til alle anledninger!

Står du - som så mange af os - ofte med det problem, at du mangler at købe gaven til din mand, din far, din søn eller din gode ven? Vi er mange, der de her mange gange om året river os i håret, når vi igen står med en ønskeseddel, hvorpå der blot står “Sokker, underbukser og t-shirts”, for hvordan kan man dog give en virkelig lækker og personlig gave til ham, der “selv køber, hvad jeg har brug for”? Det kan føles som en nærmest umulig og fortvivlende opgave, for det er bare ikke særlig sjovt atter at give det samme i gave til en herre, der heller ikke har let ved at skjule, at graden af overraskelse er til at overse...

Nu behøver du dog ikke længere fortvivle, for hos NORU finder du blandt andet de lækreste bryggesæt og -holdere fra blandt andet Kinto og espressomaskiner fra DeLonghi til ham, der gerne vil nusse med at lave den perfekte kop kaffe til vennerne, ligesom du f.eks. også finder fabelagtigt og lidt råt service og glas fra blandt andet Broste Copenhagen. Og så har vi i dén grad lagt hovedet i blød og kommer længere nede på denne side med en mængde forslag til endnu flere virkelig lækre gaver til netop ham, der har - næsten - alt! Blandt disse finder du og super lækker kaffe, te, kakao, søde sager og ikke mindst kvalitets-krydderier, lækre saucer og lignende virkelig delikate ting til hygge-kokkerering og herremiddage, ligesom vi også har en fuldstændig fantastisk 18 år gammel mørk cubansk rom i særklasse og anden kvalitets-spiritus, som kan gøre enhver mand blød i knæene. Dertil kommer vores skønne gavesæt og -kurve, blandt hvilke du garanteret også kan finde en, der passer perfekt til netop din mand, far, søn, ven eller kollega!

Går det så galt, at du slet ikke kan vælge mellem vores mange skønne gaveforslag, så har du naturligvis også altid mulighed for at købe et gavekort til NORU, som du kan give - evt. sammen med en dåse af vores delikate karameller fra Karamelleriet eller måske med en dåse luksus-lakrids fra Black Lakrids

 

Personlige hilsner

NORUs gaver til netop ham, der ellers er nærmest umulig at forkæle til jul, fødselsdage, jubilæum, fars dag (hvert år den 5. juni) eller bare i hverdagen, omfatter lækre ting i alle prislejer - også eksempelvis vores yderst populære og luksuriøse Gatrónomo-kaffe, på hvilken etiketten kan personliggøres, så den omfatter en kærlig - eller sjov - hilsen fra netop dig til ham, du gerne vil glæde med skøn kaffe.

Skal din gave til ham gøres endnu mere personlig, lægger vi også gerne en håndskrevet personlig hilsen ved gaven - du skal blot skrive din hilsen i kommentarfeltet, når du bestiller - så sørger vi for at udfærdige din hilsen og lægge den ved gaven.

 

Indpakning

Vil du gerne slippe for at pakke din gave ind selv? Så benyt dig af muligheden for, at vi pakker din gave ind for dig. Det er let: Du vælger simpelthen blot muligheden, når du bestiller og betaler for gaven, og så pakker vi fint ind inden levering til dig eller direkte til ham, som du gerne vil forkæle.

 

Betaling

Når du køber ind hos NORU kan du betale med de almindeligste betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - ligesom du også kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du betaler med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager i Søborg.

 

Levering

Er du sent på den med indkøb af din gave til ham, der er svær at finde gave til? Det kender vi i dén grad godt, og derfor har vi gjort det let for dig: Når du har fundet og bestilt din gave, gør vi vores ypperste for, at din gave når så hurtigt frem til modtageren, som overhovedet muligt! Det betyder, at hvis du bestiller din personlige gave inden kl. 16, så sender vi den afsted samme dag! Bestiller du på en hverdag inden kl. 15.30, kan du også - hvis det skal gå ekstra hurtigt, og hvis leveringsadressen ligger inden for bestemte postnumre - vælge levering med Burd Delivery, der mod et lille fragtgebyr derefter leverer gaven samme aften mellem kl. 18 og 21.30! Læs mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc. her.

Hvis du er i tvivl om noget som helst vedr. din bestilling, er du naturligvis altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

 

Afhentning af gaver i Søborg

Bor eller opholder du dig i nærheden af vores lager på Tobaksvejen i Søborg, har du også mulighed for selv at afhente den/de bestilte gaver hos os - det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en email, så snart ordren er behandlet og klar til afhentning. Vi har dog ofte ret travlt, så vi vil gerne bede dig ringe til os på 43421115 og aftale omtrentligt afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter din bestilling!

Læs mere
Viser 1 - 32 af 32 varer
Viser 1 - 32 af 32 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder