Gaver til hende

Gaver til hende - også til hende, der har alt!

Er du også træt af scenariet, hvor du har gjort dig umage for at få bundet en dyr blomsterbuket hos den helt rigtige blomsterforretning, som værtinden dårligt har overskud til at tage imod, finde vase til og sætte i vand, fordi hun står lige midt i at servere velkomstdrinks, og som både du og hun v...

Læs mindre

Gaver til hende - også til hende, der har alt!

Er du også træt af scenariet, hvor du har gjort dig umage for at få bundet en dyr blomsterbuket hos den helt rigtige blomsterforretning, som værtinden dårligt har overskud til at tage imod, finde vase til og sætte i vand, fordi hun står lige midt i at servere velkomstdrinks, og som både du og hun ved er visnet og skal kasseres om - i bedste fald - en uge? Åh ja, sådan har vi hos NORU det også. Og vi har også problemer, når vi skal give vores gamle tanter, som har alt - og mere til - den perfekte fødselsdagsgave. Og det samme gælder, når vi skal finde jule-, fødselsdags- og mors-dags-gaver til vores checkede hustruer, kærester, mødre, veninder og døtre, der kun selv ved, præcis hvilket makeup-mærke, hvilket tøjmærke og hvilke smykker, de vil bære på deres kroppe…. Men hjælpen er nær, for hos NORU har vi ikke bare de skønneste, mest elegante og delikate ting til servering - vi har også super lækkert kaffe- og te-udstyr og ikke mindst masser af den slags luksus-gaver, som kan fortæres - med stor og udsøgt fornøjelse! 

Vores forslag til gaver til hende kan anvendes både som værtindegaver, valentinesgaver, fødselsdagsgaver, julegaver, kærestegaver, jubilæumsgaver, mors-dags-gaver, studentergaver - ja, der er noget til enhver anledning, for enhver smag og i alle prislejer! Eksempelvis har vi virkelig smukt service og glas fra blandt andet Broste copenhagen, Kinto, ForLife m.fl. og også et super lækkert japansk Matcha te-sæt med alt til helt rigtig og dejligt afstressende brygning af Matcha te. Vi har også de skønneste Kys Karameller fra Karamelleriet, fantastisk rød hindbærcider fra Himmelstund, I Love You Rox bolsjer fra Blåvand Bolcher, masser af skøn kaffe og fantastisk te, luksus-chokolade, virkelig lækre krydderier, olie, eddike og saucer fra Lie Gourmet, With Love mælke-chokolade fra Konnerup & Co. og et hav af dejlige gavekurve og -sæt med luksus-lækkerier af enhver slags. Hos NORU finder du også lækre cocktail-sæt og enkelt-flasker god spiritus, og ikke mindst så har vi en limousine indenfor mørk rom: En fuldstændig fantastisk 18 år gammel mørk rom, Rom Cuba: 1870 Extra Anejo, der smager, så englene synger, og som vil glæde enhver kvinde med smag for udsøgte cubanske lækkerier. 

Går det så galt, at du ikke kan vælge mellem vores mange skønne gaveforslag, så har du også altid mulighed for at købe et gavekort til NORU, som du kan give - evt. sammen med lidt lækker chokolade fra Hotel Chocolat eller måske med en skøn flaske kaffesirup fra Ruds Køkken.

 

Personlige hilsner

NORUs gaver til netop hende, der ellers kan være svær at forkæle til jul, fødselsdage, Valentinesday, Mors Dag eller bare i hverdagen, omfatter lækre ting i alle prislejer - også eksempelvis vores populære og luksuriøse Gatrónomo-kaffe, på hvilken etiketten kan personliggøres, så den omfatter en kærlig - eller sjov - hilsen fra netop dig til hende, du gerne vil glæde med vidunderlig kaffe.

Skal din gave til hende gøres endnu mere personlig, lægger vi også gerne en håndskrevet personlig hilsen ved gaven - du skal blot skrive din hilsen i kommentarfeltet, når du bestiller - så sørger vi for at udfærdige din hilsen og lægge den ved gaven.

 

Indpakning

Vil du gerne slippe for at pakke din gave ind selv? Så benyt dig af muligheden for, at vi pakker din gave ind for dig. Det er virkelig let: Du vælger simpelthen blot muligheden, når du bestiller og betaler for gaven, og så pakker vi fint ind inden levering til dig eller direkte til hende, som du gerne vil forkæle.

 

Betaling

Når du køber ind hos NORU kan du betale med de almindeligste betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - ligesom du også kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du betaler med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager i Søborg. 

 

Levering

Er du sent på den med indkøb af din gave til hende, der er svær at finde gave til? Vi gjort det let for dig: Når du har fundet og bestilt din gave, gør vi vores absolut yderste for, at din gave når så hurtigt frem til modtageren, som overhovedet muligt! Det betyder, at hvis du bestiller din personlige gave inden kl. 16, så sender vi den afsted samme dag! Bestiller du på en hverdag inden kl. 15.30, kan du også - hvis det skal gå ekstra hurtigt, og hvis leveringsadressen ligger inden for bestemte postnumre - vælge levering med Burd Delivery, der mod et lille fragtgebyr derefter leverer gaven samme aften mellem kl. 18 og 21.30! Læs mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc. her.

Hvis du er i tvivl om noget som helst vedr. din bestilling, er du naturligvis altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

 

Afhentning af gaver i Søborg

Bor eller opholder du dig i nærheden af vores lager på Tobaksvejen i Søborg, har du også mulighed for selv at afhente den/de bestilte gaver hos os - det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en email, så snart ordren er behandlet og klar til afhentning. Vi har dog ofte ret travlt, så vi vil gerne bede dig ringe til os på 43421115 og aftale omtrentligt afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter din bestilling!

 Læs mere
Viser 1 - 37 af 37 varer
Viser 1 - 37 af 37 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder