Gaver til hende

Det er Mors Dag én eneste dag hvert år - den 2. søndag i maj - og hvorfor ikke benytte sig af lejligheden til at forkæle sin mor lidt ekstra på netop denne dag? Uanset om man er vant til at fejre sin mor på Mors Dag eller normalt slet ikke gør sig i dét, lægger dagen i hvert fald op til lidt ekstra opmærksomhed og forkælelse! 

Hvordan med netop...

Læs mindre

Det er Mors Dag én eneste dag hvert år - den 2. søndag i maj - og hvorfor ikke benytte sig af lejligheden til at forkæle sin mor lidt ekstra på netop denne dag? Uanset om man er vant til at fejre sin mor på Mors Dag eller normalt slet ikke gør sig i dét, lægger dagen i hvert fald op til lidt ekstra opmærksomhed og forkælelse! 

Hvordan med netop din mor - skal hun ikke også forkæles med eksempelvis god kaffe eller te, med en lækker flaske eller måske med spændende nyt udstyr til brygning eller servering af rigtig god te eller kaffe? 

Historien

I mange lande verden over har man tradition for at fejre Mors Dag. Fejringerne er dog vidt forskellige, og dagen fejres også på vidt forskellige datoer i de enkelte lande. I Danmark er det de seneste 100 år blevet skik at fejre Mors Dag den 2. søndag i maj måned hvert år!

Det er en udbredt misforståelse, at skikken med Mors Dag er en kommerciel opfindelse! Den opstod oprindelig i slutningen af 1800-tallet i USA på baggrund af et initiativ fra en amerikansk kvindelig forfatter og kvindevalgrets-forkæmper, der syntes, at man - i hvert fald en enkelt dag om året - burde have fokus på mødre og på fred. Senere blev det en fejring, der i endnu højere grad kom til at handle om at ære alle husmødre for deres store arbejdsindsats i dagligdagen.

Allerede i 1914 blev dagen en officiel helligdag i USA. Så vidt er det dog aldrig kommet i Danmark, men i rigtig mange familier vælger man alligevel i større eller mindre grad at markere dagen ved at give familiens mødre lidt ekstra opmærksomhed og en gave på Mors Dag.

Fejring af Mors Dag

Mors Dag er altså ikke en officiel helligdag i Danmark, men mange synes alligevel, at det er en fin anledning til lige at få givet sin mor den dér ekstra opmærksomhed, som ofte glemmes i hverdagen. Det kan man jo gøre på rigtig mange forskellige måder, men prøv også at kaste et blik på NORUs dejlige forslag til Mors Dags gaver længere nede på denne side!

Hos NORU har vi et godt og varieret udvalg af produkter, der egner sig særlig godt som gaver til Mors Dag! Og så har vi endda også færdigpakkede gaveæsker, ligesom vi har gjort det muligt og nemt for dig selv at sammensætte en fint indpakket gave med hilsen til netop din mor! 

Hvis du helst selv vil sammensætte gaven til din mor, vælger du simpelthen en af vores lækre gavekasser og tilføjer derefter de skønne produkter, som du gerne vil have pakket i kassen. Vi pakker det hele ind i cellofan og sørger for, at din personlige hilsen til din mor også skrives på et kort, der lægges ved gaven. Alternativt kan du blot vælge de varer, som du gerne vil give i Mors Dags gave og så vælge “Gaveindpakning”, når du skal betale. Også her kan du sagtens få en personlig hilsen med din gave!

Skal din Mors Dags gave sendes direkte til din mor? Det klarer vi også nemt. Når du bestiller, skal du blot vælge “Alternativ leveringsadresse”, skrive din mors adresse i felterne, og så sørger vi for, at din gave sendes direkte til hende. Nemmere kan det næsten ikke være.

Læs mere
Viser 1 - 38 af 38 varer
Viser 1 - 38 af 38 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder