Vil du være en del af et digital slaraffenland, hvor kun din fantasi sætter grænsen?

NORU søger en grafisk praktikant, der vil være en del af vores digitale marketing team. Du vil tage del i teamets daglige opgaver, og få et stort kendskab til det at drive en digital butik.
Dine opgaver vil ligge indenfor den grafiske verden, og her er vi ikke kræsne. Vi er fan af både billede, lyd og video, så du vil få rig mulighed for at kunne udfolde dig. Der skal primært produceres online materiale, både til vores webshop og vores marketing kanaler, herunder sociale medier.

Om NORU

NORU er en ung virksomhed, der sælger hverdagsluksus via webshoppen NORU.dk. Målgruppen er de etablerede danskere, der gerne spenderer lidt ekstra, når det kommer til kaffe, te og andre lækkerier til kaffebordet. Kunderne fanger vi online, på alle tænkelige digitale kanaler - og vi tester jævnligt nyt af for at se, om vi kan nå bredere ud.

Om din praktik

Du vil indgå på lige fod med resten af teamet i at planlægge, eksekvere og evaluere på vores kampagner. Vi tilpasser opgaverne til dine erfaringer og kompetancer, så du bliver sat godt ind i arbejdet. Du vil få et solidt kendskab til det at drive online forretning, lige fra indkøb til levering til kunden.

Det er vigtigt for os, at du har mod på at lære nye ting, hele tiden. Og at du løser både de sjove og de rutineprægede opgaver med omhu.

Praktikperioden vil være på 3-6 måneder, afhængigt af dit studie.

Dine opgaver:

Du vil få både selvstændige projekter der skal løses fra koncept til evaluering, men også skulle følge op på tidligere kampagner og andre daglige opgaver. Vi står klar til at fodre dig med den viden der skal til, for at du kan løse dine opgaver - og du vil ofte skulle samarbejde med os andre om at eksekvere på kampagner. Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Udarbejdelse af online koncepter, f.eks. konkurrencer, kampagnetilbud m.m.
  • Udarbejdelse af grafik til online kampagner
  • Produktion af videomateriale til brug on-page og på YouTube
  • Opsætning af produktbilleder
  • Optimering af webshop

 

Om dig:

Du er igang med en relevant videregående uddannelse. Du er ambitiøs, ivrig efter at lære nyt og nysgerrig på e-commerce. Det er vigtigt at du har fingeren på pulsen, når det kommer til online kanaler og du elsker at lege med nye medier. Dine skriftlige kompetencer skal være i top.  Og så kan du arbejde min. 30 timer om ugen, og kan medbringe egen laptop.

Praktikstillingen kan evt. føre til ansættelse bagefter, for den rette kandidat.

Send en kort ansøgning til os hurtigst muligt til: job@noru.dk og skriv ”Praktikant” i emnefeltet. Bemærk: Praktikken er ulønnet.
Har du nogle spørgsmål til praktikken? Så kontakt Gitte Olrik på gitte@noru.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansættelse: Efter aftale