Alle varer fra brand Halo

En revolution indenfor bæredygtige kaffekapsler! Halo er en 100% biologisk nedbrydelig kaffekapsel fyldt med de allerbedste kaffebønner.

Læs mindre

Halo er intet mindre end en revolution, når det kommer til kaffekapsler! Deres kapsel er helt biologisk nedbrydelig og så er den fyldt med det mest fantastiske kaffe.

Elsker du kaffe af høj kvalitet, og er bæredygtighed vigtig for dig, så er du kommet helt til rette sted.
Alle Halos kaffekapsler kommer med udsøgt kaffe fra de lidt mere sjældne kaffekarme. De har en lækkert variant med kaffe fra Isla de Santa Cruz, der ligger i øgruppen Galapagos. Eller hvad med Three Mountain, der er lavet af de bedste bønner fra verdens tre høje bjerge.

Der er også godt nyt til dig, der er på udkig efter en kapsel med koffeinfri kaffe i. Her er der ikke sparet på noget. Halo Minus kommer med kaffe fra Sidamo regionen i Etiopien. Koffeinen er fjernet fra bønnerne på nænsom vis, og du får derfor en koffein kaffe, der er virkelig skøn!

Hos Halo går man ikke på kompromis med noget. Så når der siges at kapslerne er biologisk nedbrydelige, så mener de det alvorligt. Kapslen er lavet af sukkerrør og papir og forsvinder derfor fuldstændig fra naturen efter et par uger. Af samme årsag er anvendelsesmulighederne for de brugte kapsler helt geniale. F.eks. som gødning i rosenbedet.
Roser elsker nemlig kaffegrums. Men ren grums bliver for koncentreret for roserne, der vil blive kvalt i næring. Men de brugte kapsler nedbrydes i tilpas tempo til, at doseringen af gødning er helt perfekt og du vil derfor give dine roser de helt optimale vækstforhold, hvis du hælder brugte Halo kaffekapsler ud over dit bed.

Har du ikke grønne fingre eller går op i kompost, så gør det ikke spor. Ved afbrænding forurener kapslerne nemlig heller ikke, så du kan trygt smide dem i skraldespanden.

Læs mere
Viser 1 - 6 af 6 varer
Viser 1 - 6 af 6 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder