Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag

Hele kaffebønner med smag

Der er 36 varer.

Hele kaffebønner med smag - skøn aroma i høj kvalitet

Her finder du NORUs herlige varianter af hele kaffebønner med smag - til dig, der holder af ekstra lækker kaffe med et touch af netop din yndlings-aroma! Det kan f.eks. være kaffe med et pift af mint, chokolade, karamel, lakrids, irsk fløde - eller måske vanilje eller hasselnød. Vi har et st...

Læs mere
Viser 1 - 24 af 36

Hele kaffebønner med smag - skøn aroma i høj kvalitet

Her finder du NORUs herlige varianter af hele kaffebønner med smag - til dig, der holder af ekstra lækker kaffe med et touch af netop din yndlings-aroma! Det kan f.eks. være kaffe med et pift af mint, chokolade, karamel, lakrids, irsk fløde - eller måske vanilje eller hasselnød. Vi har et stort udvalg af forskellige hele kaffebønner med smag - så prøv dig gerne frem til netop dén, der passer bedst til netop dine smagsløg. Du kan se hele vores sortiment af hele kaffebønner med smag længere nede på denne side.

Husk

Hele kaffebønner med aromatilsætning bør ikke males/kværnes i espresso- eller kaffemaskiner med indbygget kaffekværn. Aromastofferne kan kan nemlig i nogle tilfælde aflejres i kværnen, og dermed kan smagen smitte af ved efterfølgende brygninger på maskinen. Brug i stedet en kaffekværn/-mølle, som let kan rengøres efter brug. Vi anbefaler eksempelvis den funktionelle Bosch kaffemølle eller en af vores andre lækre kaffekværne.