Hvide Matcha Trøffelkugler

Disse fantastiske chokoladetrøfler er noget af et treat - især hvis man synes, at hvid chokolade i sig selv kan være lige sødt nok. MATCHAEN tilfører de lækre kugler et pift af bitterhed, som er helt vidunderligt.

 

Ingredienser

  • 1/1-1 tsk. Matcha

  • 1 dl. piskefløde

  • 150-200 gram hvid chokolade

  • En lille håndfuld finthakkede nødder efter egen smag

  • Evt. lidt guldstøv 

 

Fremgangsmåde

  • Fór en lille skål eller beholder med bagepapir

  • Hak den hvide chokolade og læg den i en skål. Jo finere chokoladen hakkes, jo hurtigere smelter den.

  • Varm fløden i en lille kasserolle, til den er lige ved at koge, og hæld den derefter over den hakkede chokolade

  • Rør i chokolade-fløde-blandingen, til al chokoladen er smeltet sammen med fløden, og massen er fin og jævn

  • Tilføj de finthakkede nødder til blandingen

  • Hæld massen i skålen med bagepapir og lad den afkøle fuldstændigt i køleskab i 6—8 timer

  • Tril den afkølede og faste trøffelmasse til kugler i ønsket størrelse. 

  • Drys kuglerne med lidt Matcha og giv dem evt. et fint pust guldstøv med en lille pensel