Filtrér produkter

Brands

Alle varer fra brand Illy

Italiensk, nemt og lækkert. Illy er Italiensk espresso af højeste kvalitet. Duften er ikke til at modstå. Illy espresso er en fryd for øjet med sin mørke, tykke hasselnød farve og et let cremet look på overfladen. Smagen er himmelsk, let sød, fløjlsagtig og fyldig - med et lille bittert bid til sidst, som hurtigt forsvinder igen.

Du kan både få Illy espresso kaffe som hele bønner eller fintmalet espresso i 250 grams trykbeholdere lavet specielt til at bevare kaffens friskhed.

Læs mindre

Vidste du at…

Illy kommer fra Trieste i Italien, den adriatiske havneby, hvor kaffe for første gang ankom til Europa og hvor Illys grundlægger Francesco Illy udviklede den moderne espressomaskine? Det kan man da kalde historie! 

Illy er stadig familieejet den dag i dag. Men nærmere et kaffe imperium, som leverer kaffe til over 140 lande. Faktisk serverer over 100.000 af de fineste restauranter og caféer verden over Illy kaffe. Derfor er det også en anerkendt kaffe, som du kan stole på smager lige godt hver gang.

Illy anser respekt for miljøet og de mennesker, der arbejder med kaffe, som værende fundamentalt. De har af samme årsag gennem over 20 år udvidet deres antal af Università del caffè ("Universiteter for kaffe"), hvor Illy uddanner kaffedyrkere i praksis gratis, og samtidig garanterer Illy de kaffedyrkere, som opfylder deres kvalitetsstandarder, en højere pris end de fleste andre globale kaffe virksomheder. På den måde bevarer de et langsigtet og etisk forhold til kaffedyrkerne verden over.

Den perfekte kop espresso

Navnet siger det hele: En espresso skal tilberedes og nydes straks. Ekspres. Hurtigt.

For ægte kaffe entusiaster er espresso indbegrebet af kaffe og dens proces. Espresso er den vigtigste version af kaffe - fyldig, aromatisk og fløjlsagtig på én gang; med et naturligt lag af “creme” på toppen, der belyser en fyldig, men alligevel velafbalanceret væske under. Når espresso laves korrekt, er den et lille mirakel af fysik og kemi. Videnskab og kunst, der smelter sammen.

Espressoens autentiske brygge formel er grundlæggende for en god kop espresso. At udføre formlen korrekt for at skabe den perfekte kop espresso kræver træning og erfaring (og nogen vil mene naturligt talent). En stråle af varmt vand (88° - 93° C) passerer under et tryk på 9 eller flere atmosfærer gennem et kageagtigt lag af malet og sammentrykt kaffe med et syv grams stempel (.25 oz), hvis det skal udføres helt rigtigt. Resultatet? Et koncentrat på ikke mere end 30 ml (en oz) ren sensorisk fornøjelse. Med andre ord, den perfekte kop espresso.

Særlige trykbeholdere for at bevare kaffens kvalitet

Illy espresso er pakket under pres ved hjælp af en tryksat emballage metode for at bevare kaffens friskhed. Efter du har åbnet din Illy kaffe bør du opbevare den i køleskabet, for at bibeholde kaffes kvalitet bedst.

Læs mere

Ingen varer fra dette brand

Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder