Guide til returnering og ombytning

Skulle det ske, at du har brug for at ombytte eller returnere dine varer, er det let at have med at gøre. Vi har ikke nogen tidsfrist for returnering og ombytning - andet end holdbarhedsdatoen på varen.
Du kan hente vores returformular ved at klikke her. Og så følger du ellers guiden her:

Ombytning

Hvis du har brug for at ombytte en vare, fordi du hellere vil have den i en anden farve, i større størrelse eller har brug for at få den ombyttet af en anden årsag, er det ikke noget problem. Og så er det gratis for dig!
Du gør simpelthen sådan:
 1. Foretag en almindelig bestilling af de varer, som du ønsker at ombytte til, og notér i kommentarfeltet, at der er tale om en ombytning. Husk også at tilføje ordrenummeret fra den oprindelige ordre, så vi let kan finde den frem, når vi skal foretage selve ombytningen.

 2. Er det en gave du gerne vil ombytte, så skriv til kundeservice@noru.dk. Her skriver du at du vil ombytte en gave og hvad du vil ombytte til.
  Vi skal desuden lige vide, hvor vi skal sende den nye ordre hen, så skriv gerne adresse, tlf.nr og evt. pakkeshop vi skal sende til.
  Så opretter vi en ombytningsordre til dig og sender en returlabel på email. Så snart vi modtager pakken retur, så sender vi din ombytningsordre afsted.

 3. Når du modtager de nye varer, er der vedlagt en returlabel. Returnér nu de først bestilte varer til os på adressen NORU ApS, Filmbyen 14D, 2650 Hvidovre, og husk at bruge den returlabel, som du har fået tilsendt sammen med de nye varer. Når vi modtager den oprindelige ordre retur, refunderer vi ordrebeløbet til dig hurtigst muligt.

Fortrydelse / returnering

Fortryder du dit køb, kan du returnere din vare, så længe den endnu ikke er taget rigtigt i brug, og så længe den returneres i originalemballage.
Du gør således:
 1. Skriv til kundeservice@noru.dk, at du vil returnere varen. Husk også at skrive hvilket ordrenummer, der er tale om, så får vi lige noteret på din ordre at den er på vej retur til os.

 2. Send varen til os. Du kan enten bruge vores returlabel eller sende varen som sporbar pakke. Vi kan desværre ikke tage ansvar for pakker der ikke kan spores.
  Husk også at udfyld returformularen, som du finder øverst her på siden.
  Vores returlabel koster 59 kr at benytte - dette beløb fratrækker vi blot dit returbeløb når vi modtager din returpakke. Den er dog gratis at bruge hvis du vil have et tilgodebevis, fremfor at få pengene retur.

 3. Er det en gave du har fået som du ønsker at returnere, bliver returbeløbet refunderet til det kreditkort der er brugt ved købet. Vi har desværre ikke mulighed for at overføre pengene via bankoverførsel.

 4. Den tilsendte returlabel skal du blot printe og sætte udenpå returpakken. Husk at pakke varerne forsvarligt ind, gerne i den emballage de kom i.
  Efter at vi har modtaget varen retur, refunderer vi ordrebeløbet til dig hurtigst muligt.
Læs uddybende detaljer om returnering, fortrydelse etc. i vores Handelsbetingelser, som du kan finde i bunden af NORUs webshop.