Guide til returnering og ombytning

Skulle det ske, at du har brug for at ombytte eller returnere dine varer, er det let at have med at gøre. Du kan hente vores returformular ved at klikke her. Og så følger du ellers guiden her:

Ombytning

Hvis du har brug for at ombytte en vare, fordi du hellere vil have den i en anden farve, i større størrelse eller har brug for at få den ombyttet af en anden årsag, er det ikke noget problem. Og så er det gratis for dig!
Du gør simpelthen sådan:
  1. Foretag en almindelig bestilling af de varer, som du ønsker at ombytte til, og notér i kommentarfeltet, at der er tale om en ombytning. Husk også at tilføje ordrenummeret fra den oprindelige ordre, så vi let kan finde den frem, når vi skal foretage selve ombytningen.
  2. Når du modtager de nye varer, er der vedlagt en returlabel. Returnér nu de først bestilte varer til os på adressen NORU Aps., Filmbyen 14D, 2650 Hvidovre, og husk at bruge den returlabel, som du har fået tilsendt sammen med de nye varer. Når vi modtager den oprindelige ordre retur, refunderer vi ordrebeløbet til dig hurtigst muligt.

Fortrydelse/returnering

Fortryder du dit køb, kan du returnere din vare, så længe den endnu ikke er taget rigtigt i brug, og så længe den returneres i originalemballage. Vi har 30 dages fortrydelsesret.
Du gør således:
  1. Skriv til kundeservice@noru.dk, at du vil returnere varen. Husk også at skrive hvilket ordrenummer, der er tale om.
  2. Send varen til os. Du kan enten bruge vores returlabel eller sende varen som sporbar pakke. En returlabel koster 59,00 kr., og vi sender den til dig på mail, så den blot skal printes og sættes udenpå pakken inden afsendelse. Efter at vi har modtaget varen retur, refunderer vi ordrebeløbet til dig hurtigst muligt.
Læs uddybende detaljer om returnering, fortrydelse etc. i vores Handelsbetingelser, som du kan finde i bunden af NORUs webshop.