Generelle oplysninger

NORU Aps
Filmbyen 14D
2650 Hvidovre

CVR.nr.: 34614148
Telefon: 42 42 11 15
Email: info@noru.dk

Betaling

Betaling kan foretages med følgende betalingskort: Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit. Vi tager ikke kortgebyrer. Der kan desuden betales med MobilePay og ViaBill.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. 
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Med betalingskort vil transaktionsbeløbet blive reserveret ved bestilling, men beløbet bliver først trukket, når pakken afsendes.

Alle priser er inkl. moms og ekskl. leveringsomkostninger, hvis ikke andet er angivet.

 

Fakturabetaling

Som erhvervskunde eller offentlig institution er det muligt at købe på faktura (betalingsfrist: Netto 8 dage) eller EAN-faktura (betalingsfrist: Netto 30 dage).
Ønsker man at benytte sig af denne mulighed, vælges "Fakturabetaling" eller "EAN Betaling" under Betalingsmetoder på adressesiden. Der tillægges et gebyr på 20,-

Du skal oplyse både gyldigt firmanavn samt CVR nummer for at kunne betale på kredit. Desuden skal din email adresse tilhøre virksomheden og vi sender ikke til pakkeshops, når du vælger at betale på faktura.

Er det første gang du vælger faktura betaling, beder vi om betaling før vi afsender din ordre.

 

Gavekort

Gavekort til NORUs webshop gælder i 3 år fra udstedelsesdatoen, og udløbsdatoen fremgår af det fremsendte elektroniske gavekort.

Køb af alkohol

Ifølge loven om salg af alkohol skal enhver, der køber drikke med mere end 16,5% alkohol, være minimum 18 år gammel. Ved at gennemføre en ordre på spiritus hos NORU, accepterer man, at man har ansvar for at handle i overensstemmelse med og i henhold til loven.

 

Levering

Bestillinger sendes almindeligvis med PostNord. Forventet leveringstid er 1-3 hverdage, såfremt varen er på lager.

Fragtpriser

- Til pakkeshop: 49,- DKK. Ved levering til pakkeshop er der dog gratis fragt på alle køb over 399 DKK.
- Med omdeling: 70,- DKK. Ved alle køb på over 399 DKK er leveringsprisen dog kun 49 DKK
- Burd Same-Day (postnr 1000-2942): 49,- DKK. Ved køb over 399,- DKK er der dog gratis fragt.

Vi sender til Danmark med ovenstående priser.
Vi sender også til Færøerne, Grønland og Sverige. Se vores fragtpriser til disse lande her.
Hvis du ønsker varer tilsendt andre EU-lande, bedes du venligst kontakte Kundeservice på e-mail. NORU bærer ikke ansvar for told eller andre afgifter.

Der opkræves de reelle returomkostninger NORU bliver pålagt, hvis du nægter modtagelse af en pakke eller ikke afhenter den på posthuset uden forudgående aftale med NORU. Dette er 59 DKK inkl moms.

 

Fortrydelse

Som kunde har man 30 dages fortrydelsesret, når der handles hos NORU.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor man...

a) ...har modtaget sin vare
b) ...har modtaget den sidste vare, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) ...har modtaget det sidste parti eller den sidste del, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Ønsker man at fortryde et køb hos NORU, skal man inden 30 dage fra modtagelsen - på email eller telefon - tydeligt meddele os, at man vil gøre brug af fortrydelsesretten. Med mindre der er indgået en klar aftale med NORU derom, kan man ikke gøre brug af fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen.

Ved returnering dækker man som kunde selv omkostningerne til returfragt.
Hvis man vælger at få ombyttet købet til en anden vare hos NORU, dækker NORU omkostningerne for returfragten.

Når du returnerer, bedes du udfylde vores fortrydelsesformular. Den kan du downloade ved at klikke her.

 

Varens stand

Når en vare returneres til NORU, hæfter kunden kun for eventuel værdiforringelse af varen, hvis denne skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber, og den måde den fungerer på. Med andre ord: Man kan som kunde se og prøve varen - på samme måde som i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt. Dette betyder, at man ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur - afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling

Hvis man fortryder sit køb og returnerer alle varer på samme ordre, får man det samlede ordrebeløb - inkl. leveringsomkostninger - retur. Fortrydes kun en del af købet, får man det samlede beløb for de returnerede varer tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som man som kunde hæfter for, fratrækkes denne det samlede beløb..

Varerne skal returneres til NORU uden unødig forsinkelse, og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato hvor vi har modtaget meddelelse om, at købet er fortrudt.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som er benyttet ved den oprindelige transaktion - medmindre der er truffet anden aftale med os.

NORU kan tilbageholde tilbagebetaling, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varer, der skal returneres, sendes til:

NORU Aps
Filmbyen 14D
2650 Hvidovre

Kunden hæfter selv for pakken, indtil den er modtaget hos os, hvorfor vi anbefaler, at man returnerer pakken som en sporbar pakke. Vi kan fremsende en returlabel via email, der blot skal printes - denne koster 59,- DKK inkl moms, og beløbet fratrækkes købsbeløbet.

Bemærk
NORU modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Reklamation

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb. Når man handler med NORU, har man selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at man enten kan få varen repareret eller ombyttet, eller man kan få pengene tilbage eller afslag i prisen - afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller på grund af anden skadeforvoldende adfærd.

 

Hvor hurtigt skal man reklamere?

Man skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at man har opdaget manglen ved varen. Hvis man reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis rimelige fragtomkostninger. Man kan, efter aftale med NORU, få tilsendt en gratis returlabel.

Varen sendes til:

NORU Aps
Filmbyen 14D
2650 Hvidovre

 

Vi har brug for følgende information, når en vare sendes til os:

Når en vare returneres, bedes man - så detaljeret som muligt -  oplyse, hvad problemet er. Desuden skal der medsendes en kopi af købsfakturaen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale fragtomkostninger.

 

Hvad gør vi med personlige oplysninger (persondatapolitik)

Når man indgår aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

-Navn
-Adresse
-Telefonnummer
-E-mail adresse

Vi foretager registrering og videregivelsen af kunders personoplysninger med det formål at kunne levere varen til kunden.

Personoplysningerne registreres hos NORU ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Medarbejdere og samarbejdspartnere for NORU ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om kunderne.

Den dataansvarlige på noru.dk er NORU Aps.

Oplysninger afgivet til noru.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos NORU har man altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Man har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om egen person. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Disse rettigheder har man i henhold til Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til NORU via e-mail: kundeservice@noru.dk

 

Klageadgang

Vil man klage over sit køb hos NORU, skal man rette henvendelse til os via e-mail. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan der indgives en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne derfor er opfyldt.

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Fortrydelsesformular

Du kan downloade vores fortrydelsesformular ved at klikke her.

 

Forbehold

Anvendte billeder på sitet er illustrative og kan afvige fra varens egentlige udseende.

Billeder og tekst på noru.dk må ikke kopieres eller gengives andre steder uden forudgående aftale med NORU Aps.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 07.07.2020