Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag

Job hos NORU

Her kan du finde alle vores ledige stillinger. Har du nogle spørgsmål ang. job, praktik eller opslået stillinger, kan disse sendes til [email protected]
Du er også meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. De skal sendes til [email protected], og besvares indenfor 14 dage.

Ledige stillinger:

Lager medarbejder
Grafisk praktikant

Sådan er det at arbejde hos NORU

Hos NORU skal det være både spændende, udfordrende og sjovt at gå på arbejde. Vi vægter faglighed højt, og deltager gerne i diverse workshops, kurser og konferencer for hele tiden at være på forkant indenfor ecommerce drift og udvikling.

Sparring er en vigtig del af vores dagligdag, og vi sætter pris på al den vidensdeling vi kan slippe afsted med. Vi sætter alle pris på åbenhed, også når det kommer til faglig stolthed. Ved at dele den specifikke viden vi hver især besidder, kan vi samme blive et fantastisk, stærkt team.

Selvom vi alle har hvert vores arbejdsområde, er det vigtigt at kunne springe til ved sygdom, ferie osv. Vi kan derfor alle både tage telefonen, pakke ordrer og lave et enkelt opslag på vores Facebook side.