Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag

Kaffe med chokolade

Der er 19 varer.

Kaffe med chokolade - dyb, intens og med herlig eftersmag

Elsker du også et godt stykke chokolade som ledsager til din kaffe? Det er vi rigtig mange, der gør, og det er selvfølgelig fordi de to smagskomponenter - kaffe og chokolade - bare går utrolig godt sammen! Dette er formodentlig også, hvorfor NORUs kaffer med chokoladesmag er super populæ...

Læs mere
Viser 1 - 19 af 19

Kaffe med chokolade - dyb, intens og med herlig eftersmag

Elsker du også et godt stykke chokolade som ledsager til din kaffe? Det er vi rigtig mange, der gør, og det er selvfølgelig fordi de to smagskomponenter - kaffe og chokolade - bare går utrolig godt sammen! Dette er formodentlig også, hvorfor NORUs kaffer med chokoladesmag er super populære hos vores kunder. Holder du også af dette “match made in heaven”, bør du prøve en af disse kaffer. 

Hvilken kaffe med chokolade finder du hos NORU

Vi har nogle fantastiske varianter af kaffe med chokoladesmag: Vi kan tilbyde hele kaffebønner med chokoladesmag - og med chokolade og mint eller appelsin - og du kan få instant kaffer med ren chokoladesmag og med chokolade i kombination med f.eks. karamel. Vi har både kaffe med chokoladesmag i almindelig størrelse og i ekstra store poser, der rummer et helt kilo - perfekt til den store familie, kollektivet, arbejdspladsen, klinikken. Ydermere kan vi tilbyde dig forskellige virkelig lækre frappépulvere med chokolade og ikke mindst har vi i vores sortiment super delikat håndbrygget kold espresso med chokolade, som nærmest bliver revet væk fra hylderne både sommer og vinter. Se alle vores skønne varianter af kaffe med chokoladesmag længere nede på denne side.

Du kan se hele vores store udvalg af kaffe med smag, ved at klikke her. Vi har masser af skønne smagsvarianter.