Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag

 Konnerup & Co

I Danmark har vi efterhånden fået en del små og større producenter af rigtig god chokolade af allerhøjeste kvalitet og ofte i utraditionelle kombinationer med eksempelvis andre former for konfekt/slik, kaffebønner eller krydderier som chilli, havsalt, peber etc. I NORU oplever vi, at en af de allermest passionerede af slagsen er Konnerup & Co., der fremstiller de mest fantastiske chokoladeprodukter af allerhøjeste kvalitet!

Læs mere

Virksomheden Konnerup & Co.


Konnerup & Co., der ligger i en smuk gammel restaureret kro i fantastiske omgivelser på Sydfyn, er et af de ovenfor omtalte firmaer, hvis hjerte banker for super kvalitet, enkle råvarer og helt store smagsoplevelser! Det skønne chokolaterie er grundlagt af konditor og chokolatier Henrik Konnerup i 2003, og den dag i dag er smag og kvalitet stadig i højsædet i virksomheden, hvorfor kun de allerbedste råvarer slipper igennem nåleøjet!


Hos Konnerup & Co. fremstilles der både spændende chokolade med eksempelvis fyrrenåle, balsamicoeddike og koriander og langt mere klassiske chokoladeprodukter. I Konnerup & Co. er det afgørende, at smagen altid er i højsædet - uanset om man arbejder med fremstilling af nye interessante chokolader eller højtelskede klassikere - man laver ikke ikke nye varianter bare for nyhedens skyld. De skal smage fantastisk! Og udover chokolade, fremstiller Konnerup & Co. I øvrigt også andre lækkerier som engelsk vingummi uden kunstige tilsætningsstoffer af nogen art, lakrids med et ekstra højt indhold af rålakrids, hjemmelavede kvalitets-flødeboller med rørsukker og chokolade med højt kakaoindhold, bløde let-spiselige karameller med et et pift af salt m.v. Det er dog først og fremmest chokoladen, der er i højsædet hos Konnerup & Co.!


På kroen i Vester Aaby på Sydfyn har man - udover produktionsfaciliteter til fremstilling af skønne chokoladeprodukter - også en tilhørende butik, hvor der ikke bare kan købes skønne Konnerup & Co.-chokolader, -flødeboller og -is (om sommeren), men hvor der også forhandles et udvalg af økologiske varer - f.eks. honning, syltetøj, snaps, saft og vin - fra andre små fynske producenter. Desuden kan man købe sig en kop lækker kaffe til sin nyindkøbte Konnerup & Co.-chokolade, ligesom man kan booke sig ind på og deltage i en rundvisning i chokolade-virksomheden. Med smagsprøver, vel at mærke!


 


NORUs produkter fra Konnerup & Co.


Hos NORU er vi fuldstændig vilde med produkterne fra Konnerup & Co. - så er det sagt! Det er virkelig svært at fremhæve et af virksomhedens produkter frem for de andre, men i første omgang skal her omtales firmaets helt fantastiske forskellige plader chokolade, der alle kommer i fine æsker, hvoraf nogle endda har plads til en lille hilsen på bagsiden, så æsken med indhold kan anvendes som et sødt kort ledsaget af en lille lækker gave. De kommer i forskellige varianter af både mørk og lys chokolade, og de er super anvendelige som f.eks. værtindegaver, som søde hilsner på Valentinesday, som "voksen"-påskeæg, som ekstra rare fødselsdagshilsner - eller bare når man har lyst til at krybe sammen i et sofahjørne med en god kop kaffe og lidt ekstraordinær selvforkælelse fra Konnerup & Co.!


Vi bliver nødt til også at fremhæve Konnerup & Co.’s chokolade-rørepinde til varm mælk - eller til god kaffe! Vi fører dem med både lys og mørk chokolade, og fælles for dem er, at de er i en helt anden høj kvalitet end de fleste af de chokolade-rørepinde, man ellers finder i handlen! 


Showstopperen i denne lille præsentation af Konnerup & Co. og NORUs udvalg af produkter fra firmaet er de fabelagtige og delikate hvide With Love chokoladetrøfler fyldt med den lækreste karamel-ganache! Her taler vi om et "treat" udover det sædvanlige. Og de leveres i den sødeste hjerteformede gaveæske.


 


Velkommen til Konnerup & Co.'s verden af god smag - med et moderne og nutidigt touch!


Læs mindre
Viser 1 - 1 af 1