Little's

Velkommen til NORUs fantastiske instant kaffe fra Little's! Her finder du instant kaffe, som kommer af de fineste kaffebønner. Kaffen er både fyldig og aromatisk - og giver en aldeles udsøgt smagsoplvelse.

Er du ude efter en nem og hurtig kop kaffe, som virkelig smager af kaffe, så skal du prøve Little's! Læs mere om Little's i bunden af siden.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Den oprindeligt finske - og nu engelske - virksomhed Little’s forstår det dér med kaffe med intense smagsnuancer! Virksomheden producerer virkelig lækker kaffe med tilsat naturlig smag af rom, chokolade, kardemomme etc., og flagskibet er i dag virksomhedens serie af instant kaffer. Kvaliteten på Little’s produkter er høj, og firmaets indstilling er, at en kop kaffe skal være noget, man virkelig kan se frem til og glæde sig over. Smagen skal være i top, og en kop kaffe skal give mere end blot at stille trangen til koffein!

 

Little’s historie

Little's startede for omtrent 25 år siden, da ægteparret Henry og Leila udklækkede idéen om at producere kaffe med tilsat naturlig smag - på bedste amerikanske vis.

Henry var amerikansk udvekslingsstudent i Finland, da han og finske Leila mødtes og blev kærester - og senere også blev gift. Ideen om at etablere eget kafferisteri opstod under en af parrets mange rejser til Californien, hvor de især blev inspireret af de californiske kafferisterier, der tilsatte naturlige smagsekstrakter til deres kaffebønner. Da de kom tilbage til Finland fra Californien, valgte parret simpelthen at droppe deres almindelige jobs og kaste sig ud i at etablere eget kafferisteri.

Den lille kaffevirksomhed fik succes, og dens produkter vandt større og større indpas i de finske  - og senere også skandinaviske - husholdninger. I midten af 1990’erne rykkede ægteparret børn og kafferisteri til England, hvor både familien og virksomheden etablerede sig på ny og fik ordentligt rodfæste. I dag har sønnen Will overtaget og driver virksomheden med sin hustru Caroline. De mest populære produkter er virksomhedens serie af instant kaffer med ekstra smag, som passer perfekt til den moderne livsstil, hvor folk har travlt, tingene skal ske hurtigt, men kaffen stadig skal smage fantastisk!


NORUs udvalg af Little’s produkter

Hos NORU fører vi et udvalg af Little’s instant kaffer - og deriblandt en enkelt helt uden koffein. Har du travlt, men ønsker stadig en kop virkelig delikat kaffe med skøn smag, bør du prøve vores Little’s kaffer - vi tør næsten garantere, at du ikke vil blive skuffet.

Brazil Decaf Instant Coffee - Til når mørket sænker sig…

Den skønneste blide aftenkaffe med mild smag af nødder. Dette er kaffen, som du roligt kan drikke lige inden sengetid, da den er renset for koffein ved en nænsom proces, der bevarer kaffens udsøgte smag, selvom den opkvikkende koffein fjernes. Kaffen er lavet på 100% Arabica-kaffebønner, og den er frysetørret.

 

Havana Rum Instant Coffee - Til minder om dejlige ferier under varme himmelstrøg…

Dette er kaffen for dig, der elsker smagen af cubansk rom i kombination med virkelig delikat kaffe. Du kan dog sagtens drikke mange kopper af denne kaffe - også hvis du ikke tåler alkohol - for kaffen er aldeles alkoholfri. Den er lavet på Arabica-kaffebønner, er tilsat naturlige smagsstoffer og er frysetørret.

 

Swiss Chocolate Instant Coffee - Til efter en kold vintertur i skoven…

Virkelig delikat instant kaffe med mørk schweizisk chokolade. Kaffe og chokolade er en klassisk smagskombination, og med denne instant kaffe er smagen bare trukket op på et endnu højere niveau. Vi taler om en instant kaffe med en lækker, dyb og intens smag. Kaffen er lavet på frysetørret Arabica-kaffe tilsat naturlige smagsstoffer.

 

Spicy Cardamom Instant Coffee - Til 1001 nats eventyr… 

En fabelagtig instant kaffe med smag, der minder meget om traditionel arabisk kaffe - når den er allerbedst! Kaffen har en rund og krydret smag af kardemomme og er let bitter. Den er lavet på Arabica-kaffebønner, der er kværnet sammen med kardemommekapsler, og den er frysetørret.

 

NORUs instant kaffer fra Little’s kan naturligvis nydes, præcis som du vil - og når du vil! Velbekomme - og god fornøjelse!

Smuk gaveindpakning
30 dages returret
Fri fragt over 349,- til Danmark
Bestil inden kl 15.45 for afsendelse idag

Kurven er tom