Mælkeskummere

Mælkeskummere - lynhurtig cremet skum til kaffen

Tidligere kostede det nærmest blod, sved og tårer at lave sin egen mælkeskum til kaffen. I dag er det blevet meget lettere, da man nu med gode redskaber - der i øvrigt heller ikke længere kræver investering i en hel espressomaskine med mælkeskummer - kan lave den fineste, luftige eller tætte og silkebløde mælkeskum til kaffen på ganske kort tid og helt uden besvær. 

Hvilken mælk skal man anvende?

Mælkeskum laves bedst på enten skummetmælk eller minimælk, der er magre mælketyper, som giver et stabilt men mindre cremet (og kalorieholdigt) skum end skum af god sødmælk, der giver den mest cremede og delikate afrunding til kaffen. Letmælk derimod er ikke egnet til lækkert og stabilt mælkeskum - det bliver ret blødt og klasker hurtigt sammen. Til gengæld har det ingen betydning for skummets cremethed og stabilitet, om det laves af almindelig, økologisk, homogeniseret eller uhomogeniseret mælk. 

Kort sagt kan sødmælk anbefales, hvis man ønsker god stabilitet og stor cremethed i skummet, mens skummet- og minimælk især er godt, hvis man skal spare lidt på kalorierne.

Mælkeskummere hos NORU

Hos NORU kan du få skønne mælkeskummere i lækkert design, der både pynter i køkkenet og laver perfekt mælkeskum. Vi kan både tilbyde elektriske mælkeskummere og mælkeskummere til komfuret - også til induktionsplader:

Vi har en fantastisk flot manuelt betjent mælkeskummer fra Forever i blankpoleret stål, som er helt enkel og ligetil at betjene. Vi kan også tilbyde dig en super funktionel el-mælkeskummer i flere farver fra DeLonghi - den kan lave både kold og varm mælkeskum. Det sidste gør sig også gældende for vores virkelig lækre og i sit udtryk næsten lidt retroagtige el-mælkeskummer i flere farver fra DeLonghi. Også den kan lave både varm og kold mælkeskum af høj kvalitet.

Se og klik dig ind på de forskellige mælkeskummere i vores sortiment længere nede på denne side.