Filtrér produkter

Mælkeskummere

Mælkeskummere - lynhurtig cremet skum til kaffen

Tidligere kostede det nærmest blod, sved og tårer at lave sin egen mælkeskum til kaffen. I dag er det blevet meget lettere, da man nu med gode redskaber - der i øvrigt heller ikke længere kræver investering i en hel espressomaskine med mælkeskummer - kan lave den fineste, luftige eller tætte og s...

Læs mindre

Mælkeskummere - lynhurtig cremet skum til kaffen

Tidligere kostede det nærmest blod, sved og tårer at lave sin egen mælkeskum til kaffen. I dag er det blevet meget lettere, da man nu med gode redskaber - der i øvrigt heller ikke længere kræver investering i en hel espressomaskine med mælkeskummer - kan lave den fineste, luftige eller tætte og silkebløde mælkeskum til kaffen på ganske kort tid og helt uden besvær. 

Hvilken mælk skal man anvende?

Mælkeskum laves bedst på enten skummetmælk eller minimælk, der er magre mælketyper, som giver et stabilt men mindre cremet (og kalorieholdigt) skum end skum af god sødmælk, der giver den mest cremede og delikate afrunding til kaffen. Letmælk derimod er ikke egnet til lækkert og stabilt mælkeskum - det bliver ret blødt og klasker hurtigt sammen. Til gengæld har det ingen betydning for skummets cremethed og stabilitet, om det laves af almindelig, økologisk, homogeniseret eller uhomogeniseret mælk. 

Kort sagt kan sødmælk anbefales, hvis man ønsker god stabilitet og stor cremethed i skummet, mens skummet- og minimælk især er godt, hvis man skal spare lidt på kalorierne.

Mælkeskummere hos NORU

Hos NORU kan du få skønne mælkeskummere i lækkert design, der både pynter i køkkenet og laver perfekt mælkeskum. Vi kan både tilbyde elektriske mælkeskummere og mælkeskummere til komfuret - også til induktionsplader:

Vi har en fantastisk flot manuelt betjent mælkeskummer fra Forever i blankpoleret stål, som er helt enkel og ligetil at betjene. Vi kan også tilbyde dig en super funktionel el-mælkeskummer i flere farver fra DeLonghi - den kan lave både kold og varm mælkeskum. Det sidste gør sig også gældende for vores virkelig lækre og i sit udtryk næsten lidt retroagtige el-mælkeskummer i flere farver fra DeLonghi. Også den kan lave både varm og kold mælkeskum af høj kvalitet.

Se og klik dig ind på de forskellige mælkeskummere i vores sortiment længere nede på denne side. 

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
Viser 1 - 5 af 5 varer
Viser 1 - 5 af 5 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder