Nordic Coal - Broste Copenhagen

Der er 33 varer.

I den nordiske natur forekommer mange forskellige fantastiske farver. En af dem er de mørke kul- og koksfarver - forskellige nuancer af meget mørk grå, og i nogle tilfælde næsten helt sort. Koksfarverne har masser af nuancer, og forekommer mange steder i den nordiske natur - blandt andet i de norske og svenske fjelde, i skovene og ved stranden. ...

I den nordiske natur forekommer mange forskellige fantastiske farver. En af dem er de mørke kul- og koksfarver - forskellige nuancer af meget mørk grå, og i nogle tilfælde næsten helt sort. Koksfarverne har masser af nuancer, og forekommer mange steder i den nordiske natur - blandt andet i de norske og svenske fjelde, i skovene og ved stranden. Når disse meget mørke grålige farver overføres til blank stentøjsglasur med forskellige nuancer, er de intet mindre end afsindigt smukke!

NORDIC COAL - Broste Copenhagens super elegante og vildt smukke stentøjsserie - der blandt andet omfatter flotte glaserede krus, kander, skåle etc. i skønne mørke koksgrå farver - har skiftende udtryk og ret forskellige farvenuancer i de enkelte dele. Ind imellem går nuancerne helt over i lys sandfarvet, mens de i andre tilfælde nærmer sig næsten brunlige eller meget mørkegrå og næsten sorte nuancer. Delene i keramikserien har det til fælles, at de har et meget indbydende og unikt udtryk og er håndværk i høj kvalitet! Og så passer serien i øvrigt ret godt ind i NORUs øvrige sortiment - og desuden ind i både lyse og mørke køkkener!

I Broste Copenhagens NORDIC COAL serie er ikke to dele helt ens! Først og fremmest bliver hver enkelt del drejet i hånden, og efterfølgende bliver de også malet og glaseret i hånden. Glasurens endelige farve og farvespil - og dermed også hver enkelt dels endelige udtryk - afhænger i høj grad af, hvor i ovnen delen af stellet har befundet sig under brændingen - en skøn detalje, som vi hos NORU er mere end begejstrede for!

NORDIC COAL hos NORU

Hos NORU har vi udvalgt virkelig flotte og helt unikke glaserede krus, sukkerskåle, kopper m.m. i de skønneste nordiske koks-nuancer fra Broste Copenhagens NORDIC COAL serie til dig! De emmer af nordisk håndværk og kvalitet, og hos NORU elsker vi, at serien både har et æstetisk, elegant og yderst moderne udtryk! Denne serie  passer - som flere af Broste Copenhagens øvrige serier - som hånd i handske med den nordiske livsstil, hvor der tilbringes mange timer indendøre, og hvor man hygger igennem med god kaffe, te og kakao - drukket af kvalitetsservice i naturlige og rustikke farver og udtryk! 

NORDIC COAL keramikserien bringer de gode minder om mange dejlige oplevelser i naturen frem! Nogen mindes fantastiske vandreture i de nordiske fjelde, andre barndommens hyggelige skovture med børnehaven og andre igen kommer til at tænke på mange fantastiske ture på stranden, hvor der blev samlet smukke sten og muslingeskaller. Uanset hvilke minder man har fra den nordiske natur, så lægger farverne, nuancerne og spillet i NORDIC COAL serien op til, at man genkalder sig disse. Og så er serien bare afsindigt smuk både på kaffe- og tebordet og på køkkenhylden. 

Hos NORU er vi fulde af lovord om denne skønne serie stentøj fra Broste Copenhagen! Den er funktionel, unik, indbydende, elegant, anvendelig - og bare så lækker at se på og røre ved med sine runde former og elegante farvespil i glaseren!

De enkelte dele

Der er i dén grad tale om en keramikserie med mange forskellige super anvendelige dele, der passer perfekt sammen og stiller mange behov både i små og store familier, på kontoret og på caféerne. Og så passer serien naturligt nok perfekt sammen med de to andre NORDIC-serier fra broste Copenhagen: Nordic Sand og Nordic Sea! Bland gerne dele fra de tre serier på kaffebordet - det er så indbydende og flot sammen!

Hos NORU fører vi følgende dele af NORDIC COAL-serien - der i øvrigt alle er lette at rengøre, da de kan tåle opvaskemaskine:

 • Lille espressokrus uden hank
  Yderst populært, lille og lækkert espressokrus, der rummer 10 cl.

 • Kaffe- og tekrus uden hank
  Super flot krus uden hank i et lidt råt og naturligt udtryk. Kruset rummer 25 cl.

 • Kaffe- og tekrus med hank
  Flot klassisk kaffe- og tekrus, der er utrolig behageligt at holde i hånden. Kruset rummer 25 cl.
 • Megastort krus med hank
  Voldsomt populært ekstra stort krus med hank. Kruset, der er super praktisk og perfekt at tage med på gåturen rundt i haven, og rummer hele 40 cl. kaffe, te eller kakao. 
 • Tekopper med underkopper
  Lækker og klassisk tekop med underkop, der ligger utrolig godt i hånden. Tekoppen rummer 25 cl.

 • Kaffekopper med underkopper
  Elegant kaffekop med underkop, der ligger super godt i hånden. Kaffekoppen rummer 15 cl.

 • Tepotte/-kande med låg
  Stilren, funktionel og smuk tepotte med låg, som pynter gevaldigt på tebordet. Tepotten rummer 100 cl.

 • Lille mælke- og flødekande
  Lille smuk fløde-/mælkekande i et flot og enkelt udtryk. Kanden rummer 30 cl.

 • Stor mælkekande
  Stor og fantastisk smuk fløde-/mælkekande, der rummer hele 100 cl. Kanden er super anvendelig og kan naturligvis også sagtens anvendes til at servere juice, vand eller andet i.
 • Sukkerskål med låg og teske
  Enkel, smuk og praktisk sukkerskål med låg og teske, der passer perfekt til/i skålen.

 • Teske
  Teske, der passer perfekt til keramikseriens sukkerskål, og som sagtens kan bruges også som almindelig teske.

 • Lufttæt krukke
  Smuk krukke med lufttæt låg - perfekt at opbevare dine kaffebønner eller dine teblade eller -breve i. Krukken er enkel og æstetisk i sit udtryk.
 • Lille aflangt fad
  Lækkert lille aflangt fad, der pynter gevaldigt på ethvert kaffe- eller tebord. Fadet er perfekt til småkager og slik/chokolade, men kan naturligvis også anvendes til servering af alverdens andre ting - f.eks. vil det være perfekt til lækre små tapas eller sushi.

 • Lille ovalt fad
  Lille hyggeligt serveringsfad til kaffe- eller tebordets lækkerier. Det lækre lille fad er utrolig anvedeligt til både kager, snacks, minisandwiches og meget andet.

 • Stort ovalt fad
  Smukt og indbydende stort serveringsfad til snacks, knas, kager, brød, chokolade etc.
 • Kaffetragt
  Virkelig smuk og stilren kaffetragt, der passer til de fleste kaffekander. Varmen fra keramikken medvirker til at trække alle olier ud af dine kaffebønner, hvilket gør, at kaffen kommer til at smage og dufte af mere.

Se og læs mere om de enkelte NORDIC COAL dele nedenfor - og læs meget mere om Broste Copenhagen her.

Læs mindre
Læs mere
Viser 1 - 24 af 33