Nordic Sand - Broste Copenhagen

Der er 34 varer.

Nordisk sand - nordic sand - har mange udtryk og mange nuancer! På de varme sommerdage forekommer det lyst, hvidt og næsten blændende, som det ligger på stranden ved det skønne blågrønne vand og indbyder til brune bare tæer, nylakerede tånegle og masser af dejlige timer i solen ved havet. Om efteråret og foråret er sandet stadig lyst, men dog en...

Nordisk sand - nordic sand - har mange udtryk og mange nuancer! På de varme sommerdage forekommer det lyst, hvidt og næsten blændende, som det ligger på stranden ved det skønne blågrønne vand og indbyder til brune bare tæer, nylakerede tånegle og masser af dejlige timer i solen ved havet. Om efteråret og foråret er sandet stadig lyst, men dog en anelse mere gråligt i sit udseende, når det lokker folk til stranden til lange gå- eller rideture og gode snakke langs vandet. Om vinteren, når sandet ligger tungt og vådt af regn og tøsne på stranden, kan det være næsten helt mørkegråt i sit udtryk. 

Nordisk sand ser altså ud og virker, som om det skifter farve og udtryk - helt afhængig af det skiftende vejr! Også NORDIC SAND - Broste Copenhagens klassiske og vanvittigt smukke stentøjsserie - der blandt andet omfatter flotte glaserede krus, kander, skåle m.m. i skønne sandfarver, som de nu forekommer i den nordiske natur - har lidt skiftende udtryk og forskellige farvenuancer i de enkelte dele. Delene i keramikserien har dog det til fælles, at de har et super flot og unikt udtryk og er håndværk i høj kvalitet! Og så passer serien i øvrigt perfekt ind i NORUs øvrige sortiment!

I Broste Copenhagens NORDIC SAND serie er ikke to dele helt ens! Først og fremmest bliver hver enkelt del drejet i hånden, og efterfølgende bliver de også malet og glaseret i hånden. Glasurens endelige farve - og dermed også hver enkelt dels endelige udtryk - afhænger i høj grad af, hvor i ovnen delen af stellet har befundet sig under brændingen. Dette er virkelig en skøn detalje, som vi hos NORU er helt vilde med!

Nordic Sand hos Noru

Hos NORU har vi udvalgt super flotte og unikke glaserede krus, kander m.m. i de skønneste nordiske sandfarver fra Broste Copenhagens NORDIC SAND serie til dig! De emmer af nordisk håndværk og kvalitet, og hos NORU elsker vi, at serien både har et super æstetisk og meget moderne udtryk på samme tid! Denne serie  passer - som flere af Broste Copenhagens øvrige serier - som hånd i handske med den nordiske livsstil, hvor der tilbringes mange timer indendøre, og hvor man hygger gevaldigt igennem med god kaffe, te og kakao - drukket af kvalitetsservice i naturlige og rustikke farver og udtryk! 

NORDIC SAND keramikserien bringer de gode minder om skønne dage ved havet frem, når man sidder i den gode lænestol i hjørnet med en hyggelig plaid og en dampende hed kop kakao på en råkold vinterdag - fuldstændig ligesom det praktiske og lidt råt udseende stentøjsservice lyser op på terrassen og i haven på en dejlig sommeraften. 

Hos NORU er vi fulde af lovord om denne skønne keramikserie! Den er praktisk, smuk, unik, lækker, funktionel, anvendelig - og på alle måder utrolig smuk i sine lækre sandfarvede nuancer!

De enkelte dele

Der er i sandhed tale om en keramikserie med mange forskellige super anvendelige dele, der passer perfekt sammen og stiller mange behov både i små og store familier. Og så passer serien naturligt nok perfekt sammen med de to andre NORDIC-serier fra Broste Copenhagen: Nordic Coal og Nordic Sea! Bland gerne dele fra alle de tre serier på kaffebordet - det er så flot sammen!

Hos NORU fører vi følgende dele fra NORDIC SAND-serien - der i øvrigt alle er lette at rengøre, da de tåler opvaskemaskine:

 • Lille espressokrus uden hank
  Yderst populært lille og lækkert espressokrus, der rummer 10 cl.

 • Kaffe- og tekrus uden hank
  Super flot krus uden hank i et lidt råt og naturligt udtryk. Kruset rummer 25 cl.

 • Kaffe- og tekrus med hank
  Flot klassisk kaffe- og tekrus, der er utrolig behageligt at holde i hånden. Kruset rummer 25 cl.

 • Megastort krus med hank
  Voldsomt populært ekstra stort krus med hank. Kruset, der er super praktisk og perfekt at tage med på gåturen rundt i haven, rummer hele 40 cl. kaffe, te eller kakao.

 • Tekop med underkop
  Lækker og klassisk tekop med underkop, der ligger utrolig godt i hånden. Tekoppen rummer 25 cl.

 • Kaffekop med underkop
  Elegant kaffekop med underkop, der ligger super godt i hånden. Kaffekoppen rummer 15 cl.

 • Tepotte/-kande med låg
  Stilren, funktionel og smuk tepotte med låg, som pynter gevaldigt på tebordet. Tepotten rummer 100 cl.

 • Lille mælke- og flødekande
  Lille smuk fløde-/mælkekande i et flot, indbydende og enkelt udtryk. Kanden rummer 30 cl.

 • Stor mælkekande
  Stor og fantastisk smuk mælkekande, der rummer hele 100 cl. Kanden er super anvendelig og kan naturligvis også sagtens anvendes til at servere juice, vand eller andet i.

 • Sukkerskål med låg og teske
  Enkel, smuk og praktisk sukkerskål med låg og teske, der passer perfekt til/i skålen.

 • Teske
  Teske, der passer perfekt til keramikseriens sukkerskål, og som sagtens kan bruges også som almindelig teske.

 • Lufttæt krukke
  Smuk krukke med lufttæt låg. Perfekt at opbevare dine kaffebønner eller dine teblade eller -breve i. Krukken er enkel og æstetisk i sit udtryk.

 • Lille aflangt fad
  Lækkert lille aflangt fad, der pynter gevaldigt på ethvert kaffe- eller tebord. Fadet er perfekt til småkager og slik/chokolade, men kan naturligvis også anvendes til servering af alverdens andre ting - f.eks. vil det være perfekt til lækre små tapas eller sushi!

 • Lille ovalt fad
  Lille hyggeligt serveringsfad til kaffe- eller tebordets lækkerier. Det lækre lille fad er utrolig anvendeligt til både kager, snacks, minisandwiches og meget andet lækkert.

 • Stort ovalt fad
  Smukt og indbydende stort serveringsfad til snacks, knas, kager, brød, chokolade etc.

 • Kaffetragt
  Virkelig smuk og stilren kaffetragt, der passer til de fleste kaffekander. Varmen fra keramikken medvirker til at trække alle olier ud af kaffebønnerne, hvilket gør, at kaffen kommer til at smage og dufte af meget mere.

Se og læs mere om de enkelte NORDIC SAND dele nedenfor, og læs mere om Broste Copenhagen her.

Læs mindre
Læs mere
Viser 1 - 24 af 34